Zvon : Apple are pregatite 2 modele de iPhone

Astazi au aparut niste informatii interesante cu privire la Apple si viitorul iPhone 4G/HD, DigiTimes.com a dezvaluit lumii faptul ca Apple avea 2 modele de iPhone pregatite pentru vara aceasta insa doar unul dintre ele urma sa fie prezentat la WWDC si lansat cateva zile mai tarziu.

Primul dintre aceasta este prototipul de iPhone 4G/HD prezentat de Gizmodo si de cei din Vietnam, avand numele de cod N90, iar cel de-al doilea ar fi un device inferior din punct de vedere hardware, cu numele de cod N91 si care ar fi urmat sa fie prezentat lumii in cazul in care productia pentru primul ar fi fost sub limitele stabilite de Apple. Apple incearca sa evite o noua criza de stoc asemanatoare cu cea de acum cu tabletele iPad si sincer sa fiu e de inteles avand in vedere ca vorbim aici de produse care genereaza vanzari de miliarde de $ intr-un singur week-end.

Aceeasi sursa confirma ca Apple intentiona sa implementeze ecrane AMOLED inca din iPhone 3GS insa Samsung, furnizorul acestor ecrane, nu ar fi putut produce decat 50-60% din necesarul ecranelor cerute de Apple asa ca gigantul din Cupertino a ales sa amane implementarea acestor ecrane pentru o data ulterioara cand va gasi furnizori capabili sa le satisfaca nevoile.

Inca o informatie interesanta dezvaluie faptul ca Apple lucra la iPhone 4G/HD inca din anul 2008, deci acest prototip este in lucru de probabil 2 ani de zile si e posibil ca Apple sa fi renuntat la introducerea sa anul trecut datorita unor probleme cu furnizorii fie a altora cu design-ul sau din cine stie ce alte motive si astfel ne-am ales cu iPhone 3GS care arata 100% identic cu iPhone 3G dar este desigur mult mai puternic decat acesta.

Acum e prea tarziu ca Apple sa ne faca o “surpriza” si sa prezinte un iPhone inferior prototipului prezentat de cei de la Gizmodo, o asemenea miscare are dezamagi foarte multa lume si cu siguranta ar avea un impact extrem de puternic asupra vanzarilor.