iPhone 3GS jailbroken pe iPhone OS 4.0 beta 4

Anuntul a fost facut de catre p0sixninja insa in spatele proiectului sta un developer din Olanda care a reusit sa faca jailbreak unui iPhone 3GS pe iPhone OS 4.0 beta 4 folosindu-se de PwnageTool pentru a creea un custom ipsw cu care a facut restore prin iTunes.

Din pacate foarte multe aplicatii din firmware 3.x nu sunt compatibile cu iPhone 3GS pe iPhone OS 4.0, iar daca ar fi disponibila acum o solutie de jailbreak nu ar ajuta cu nimic deoarece nu veti putea folosi mare parte din aplicatiile existente in Cydia. Developerul lucreaza la acest proiect pentru a le da developerilor de aplicatii pentru Cydia sansa de a-si repara aplicatiile inaintea lansarii oficiale a iPhone OS 4.0 si a softului de jailbreak.

Pe langa imposibilitatea de a rula anumite aplicatii, developerul explica totodata ca nu poate folosi functia de telefonie a terminalului asa ca acest proiect este abia intr-o faza incipienta a dezvoltarii insa sunt sigur ca va prinde contur si pana la disponibilitatea oficiala a iPhone OS 4.0 vom avea o versiune care sa functioneze cat de cat ok.