Cea mai ieftina clona iPad

Din Shenzen China vine cea mai noua si mai ieftina clona pentru celebra tableta iPad a celor de la Apple, aveti in imaginea de mai sus o tableta cu un ecran de 7 inch, ruland Android OS 1.7 pe  un procesor ARM9 de 400 Mhz, 128MB Ram, un flash card de 2GB, rezolutie de 800×600 dar si o camera web incorporata.

Poate pentru navigare pe internet ar fi destul de ok tableta aceasta insa daca ar veni vorba de rulat o aplicatie sau vizionat un video atunci lucrurile se schimba, ma indoiesc ca acel procesor de 400Mhz si cei 128MB Ram sunt suficienti pentru a face fata unor asemenea „cerinte”. Deocamdata imaginile acestea infatiseaza un prototip al tabletei, produsele finale vor fi disponibile in luna iunie iar compania accepta deja pre-comenzi, pretul de vanzare fiind de 73$, adica aproximativ 60€.

Ce parere aveti, merita sau nu banii?

Articolul precedentVideo : cum sa faci un stylus pentru iPad/iPhone
Articolul următorEcranul iPhone 4G/HD pus sub microscop
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.