Prima Pagina iPad Cea mai ieftina clona iPad

Cea mai ieftina clona iPad

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Din Shenzen China vine cea mai noua si mai ieftina clona pentru celebra tableta iPad a celor de la Apple, aveti in imaginea de mai sus o tableta cu un ecran de 7 inch, ruland Android OS 1.7 pe  un procesor ARM9 de 400 Mhz, 128MB Ram, un flash card de 2GB, rezolutie de 800×600 dar si o camera web incorporata.

Poate pentru navigare pe internet ar fi destul de ok tableta aceasta insa daca ar veni vorba de rulat o aplicatie sau vizionat un video atunci lucrurile se schimba, ma indoiesc ca acel procesor de 400Mhz si cei 128MB Ram sunt suficienti pentru a face fata unor asemenea “cerinte”. Deocamdata imaginile acestea infatiseaza un prototip al tabletei, produsele finale vor fi disponibile in luna iunie iar compania accepta deja pre-comenzi, pretul de vanzare fiind de 73$, adica aproximativ 60€.

Ce parere aveti, merita sau nu banii?

emag black friday lista reduceri
 • stefan

  copia nu are valoare……..dar sa zicem ca daca ar avea un procesor destul de mare sau macar de 800 sa zicem k ar merita banii mai ales k ruleaza android uj sistem de operare destul de bun….sa vedem vaqrianta finala dar m as risca sa dau banii sa vad ce e de ea…..

 • mario

  Unde se fac comenzile?

 • @stefan: Android 1.7, deci ceva vechi … oricum e praf hardware.

  @stefan: Scrie pe poze site-ul.

 • mario

  inainte sa intreb am intrat pe site ,dar nu am gasit pt comenzi.

 • Marius

  E plin pe Okazii.ro de astfel de clone Ipad