Prima Pagina iPad Cea mai ieftina clona iPad

Cea mai ieftina clona iPad

Din Shenzen China vine cea mai noua si mai ieftina clona pentru celebra tableta iPad a celor de la Apple, aveti in imaginea de mai sus o tableta cu un ecran de 7 inch, ruland Android OS 1.7 pe  un procesor ARM9 de 400 Mhz, 128MB Ram, un flash card de 2GB, rezolutie de 800×600 dar si o camera web incorporata.

Poate pentru navigare pe internet ar fi destul de ok tableta aceasta insa daca ar veni vorba de rulat o aplicatie sau vizionat un video atunci lucrurile se schimba, ma indoiesc ca acel procesor de 400Mhz si cei 128MB Ram sunt suficienti pentru a face fata unor asemenea “cerinte”. Deocamdata imaginile acestea infatiseaza un prototip al tabletei, produsele finale vor fi disponibile in luna iunie iar compania accepta deja pre-comenzi, pretul de vanzare fiind de 73$, adica aproximativ 60€.

Ce parere aveti, merita sau nu banii?

 • stefan

  copia nu are valoare……..dar sa zicem ca daca ar avea un procesor destul de mare sau macar de 800 sa zicem k ar merita banii mai ales k ruleaza android uj sistem de operare destul de bun….sa vedem vaqrianta finala dar m as risca sa dau banii sa vad ce e de ea…..

 • mario

  Unde se fac comenzile?

 • @stefan: Android 1.7, deci ceva vechi … oricum e praf hardware.

  @stefan: Scrie pe poze site-ul.

 • mario

  inainte sa intreb am intrat pe site ,dar nu am gasit pt comenzi.

 • Marius

  E plin pe Okazii.ro de astfel de clone Ipad