Ecranul iPhone 4G/HD pus sub microscop

Un site din Cehia sustine ca are in posesia sa un prototip de iPhone 4G/HD precum cele prezentate de Gizmodo si de un site din Vietnam, ba mai mult a postat o poza in care ei sustin ca poate fi observata structura interna a ecranului viitorului iPhone 4G/HD vazuta prin lentila unui microscop. Mai mult decat atat, cei care detin respectivul site sustin ca analizand structura ecranului au observat ca viitorul iPhone va avea un ecran IPS cu rezolutie de 960 x 640 pixeli, o rezolutie foarte apropiata de cea a tabletei iPad.

Daca ar fi asa atunci rezolutia noului iPhone va fi de 4 ori mai mare decat cea de pe actualul iPhone 3GS iar asta nu e un lucru chiar imbucurator si nici plauzibil avand in vedere ca viitorul iPhone ar putea avea un ecran la fel de mare ca si cel de pe iPhone 3G/3GS.

Pana in momentul de fata nu exista nici o confirmare ca respectivele poze(pe care le voi adauga de indata ce traficul pe acel site se reduce si il voi putea accesa) sunt intr-adevar reale sau ca viitorul iPhone va avea aceasta rezolutie, totusi mai este o saptamana pana la WWDC si ne vom convinge cu siguranta ce are Apple pregatit pentru noi.

UPDATE : Aveti mai jos imagini cu ecranul Nexus One, iPod Touch si iPhone 3GS sub microscop.

2 COMENTARII