Prima Pagina Android iPhodroid update – instaleaza Android automat pe iPhone 2G/3G

iPhodroid update – instaleaza Android automat pe iPhone 2G/3G

Am facut acum ceva vreme un tutorial in care va explicam cum sa instalati Android pe iPhone 2G cu ajutorul unei aplicatii, numita iPhoDroid, pentru Mac special facuta pentru a instala automat toate fisierele necesare rularii Android pe iPhone 2G. Ei bine iPhoDroid a fost acum actualizata si functioneaza atat cu iPhone 3G cat si cu iPhone 2G, deci daca aveti un Mac prin preajma sau unul instalat in VMWare atunci puteti folosi aceasta aplicatie pentru a instala Android pe terminalul vostru.

Din pacate nu exista nici un fel de detalii privind disponibilitatea unei versiuni de Android pentru iPhone 3GS, totusi o versiune pentru iPod Touch va fi disponibila in curand asa ca daca veti un iPod Touch veti putea testa Android pe terminalul vostru.

Tutorialul pentru instalarea Android pe iPhone 2G/3G folosind iPhoDroid il gasiti aici iar aplicatia pentru Mac OSX o gasiti aici. Atentie! Aplicatia e inca in versiunea beta deci e posibil sa nu functioneze chiar corespunzator!

 • S37hhhh

  L-a instalat cineva pe 3G? Cum se "misca"? Mai sunt problemele cu lipsa de sound drivers?

 • cappy

  distributia asta noua e 0.2. E un progres semnificativ, totusi pana implementeaza power management-ul nu se poate folosi decat ca si experiment. Pe 2g parca se misca mai incet decat vechea versiune 0.1a dar are montata toata partitia ramasa libera emulata ca si SD card, e reparata eroarea de DNS, acum poti intra in terminal si sa raci reboot (su root, apoi reboot). Poti instala aplicatii din Market, e foarte interesant si usor de folosit.

  vedeti linkul de mai jos pentru instalare usoara.
  http://www.idroidproject.org/forum/viewtopic.php?…

 • Bad Boy

  @S37hhhh:

  Da, l-am instalat eu. Instalarea a durat ceva. Se misca foarte ok insa nu reusesc sa intru in nicio aplicatie deoarece imi da un "sorry" care imi zice sa "try again". Mai incerc, daca mai am noutati, postez.