iPhodroid update – instaleaza Android automat pe iPhone 2G/3G

Am facut acum ceva vreme un tutorial in care va explicam cum sa instalati Android pe iPhone 2G cu ajutorul unei aplicatii, numita iPhoDroid, pentru Mac special facuta pentru a instala automat toate fisierele necesare rularii Android pe iPhone 2G. Ei bine iPhoDroid a fost acum actualizata si functioneaza atat cu iPhone 3G cat si cu iPhone 2G, deci daca aveti un Mac prin preajma sau unul instalat in VMWare atunci puteti folosi aceasta aplicatie pentru a instala Android pe terminalul vostru.

Din pacate nu exista nici un fel de detalii privind disponibilitatea unei versiuni de Android pentru iPhone 3GS, totusi o versiune pentru iPod Touch va fi disponibila in curand asa ca daca veti un iPod Touch veti putea testa Android pe terminalul vostru.

Tutorialul pentru instalarea Android pe iPhone 2G/3G folosind iPhoDroid il gasiti aici iar aplicatia pentru Mac OSX o gasiti aici. Atentie! Aplicatia e inca in versiunea beta deci e posibil sa nu functioneze chiar corespunzator!

Articolul precedentgeohot ne va \”salva\” din nou?
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 31.05.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.