iPhone OS 4.0 GM in curand?

WWDC-ul se apropie si iH8sn0w “simte” ca Apple ar putea lansa o versiune GM a iPhone OS 4.0 cu cateva zile inainte de keynote-ul oficial de prezentare a iPhone OS 4.0 si iPhone 4G/HD care va avea loc pe 7 iunie. Desi probabil nu se bazeaza pe informatii reale, totusi o lansare a unei versiuni GM a iPhone OS 4.0 e de asteptat in curand.

Pentru cei care inca nu stiu, versiunea GM(Gold Master)  a iPhone OS este practic versiunea finala a iPhone OS insa aceasta versiune GM este lansata cu aproximativ o saptamana inainte de lansarea oficiala a unei noi versiuni de iPhone OS pentru a da posibilitatea developerilor de a isi pregati aplicatiile pentru noul OS. Anul trecut versiunea GM a iPhone OS 3.0 a fost lansata cu o zi inaintea prezentarii oficiale a iPhone OS 3.0 si iPhone 3GS, si cu 9 zile inainte de lansarea oficiala a iPhone OS 3.0 din 17 iunie.

Avand in vedere ca mai sunt doar 5 zile pana la WWDC e foarte posibil ca in acest weekend sa apara versiunea GM a iPhone OS 4.0 si versiunea finala la aproximativ o saptamana dupa aceasta. Totusi e posibil ca Apple sa nu scoata nici o versiunea GM si sa lanseze direct soft-ul, vom vedea ce se va intampla zilele acestea.