Wi-Fi Sync cauzeaza foarte MARI probleme procesului de restore prin iTunes

Wi-Fi Sync, aplicatia care va da posibilitatea de a sincroniza terminalul vostru prin WiFi cu iTunes, are o problema majora atunci cand trebuie sa faceti un restore folosind iTunes. Ieri in timp ce incercam sa fac tutorialul acesta am observat ca atunci cand incercam sa dau restore 3GS-ului meu, procesul de restore se bloca undeva pe la 60%, ramanea asa aproximativ 5 minute dupa care primeam iTunes Error 14 si telefonul reintra in Recovery Mode.

Din pacate nu am reusit sa imi dau seama de unde vine problema decat dupa cateva ore de incercari esuate de a face restore insa intr-un final am realizat ca Wi-Fi Sync cauzeaza probleme procesului de restore, rezultatul fiind ceea ce am explicat mai sus. Dupa ce am dezinstalat Wi-Fi Sync si am dat restart totul a revenit la normal, am reusit sa fac restore normal si sa trec la 4.0 cu jailbreak.

Eu aveam versiunea 1.0 a Wi-Fi Sync, nu stiu daca versiunea 1.1 rezolva problema insa va avertizez sa aveti grija cu Wi-Fi Sync, iar daca intampinati problema cu iTunes Error 14 si aveti Wi-Fi Sync instalat atunci dezinstalati Wi-Fi Sync si aveti sanse mari sa rezolvati problema prin asta.