Prima Pagina aplicatii Wi-Fi Sync cauzeaza foarte MARI probleme procesului de restore prin iTunes

Wi-Fi Sync cauzeaza foarte MARI probleme procesului de restore prin iTunes

Wi-Fi Sync, aplicatia care va da posibilitatea de a sincroniza terminalul vostru prin WiFi cu iTunes, are o problema majora atunci cand trebuie sa faceti un restore folosind iTunes. Ieri in timp ce incercam sa fac tutorialul acesta am observat ca atunci cand incercam sa dau restore 3GS-ului meu, procesul de restore se bloca undeva pe la 60%, ramanea asa aproximativ 5 minute dupa care primeam iTunes Error 14 si telefonul reintra in Recovery Mode.

Din pacate nu am reusit sa imi dau seama de unde vine problema decat dupa cateva ore de incercari esuate de a face restore insa intr-un final am realizat ca Wi-Fi Sync cauzeaza probleme procesului de restore, rezultatul fiind ceea ce am explicat mai sus. Dupa ce am dezinstalat Wi-Fi Sync si am dat restart totul a revenit la normal, am reusit sa fac restore normal si sa trec la 4.0 cu jailbreak.

Eu aveam versiunea 1.0 a Wi-Fi Sync, nu stiu daca versiunea 1.1 rezolva problema insa va avertizez sa aveti grija cu Wi-Fi Sync, iar daca intampinati problema cu iTunes Error 14 si aveti Wi-Fi Sync instalat atunci dezinstalati Wi-Fi Sync si aveti sanse mari sa rezolvati problema prin asta.

LIKE
Articolul anterioriPad Street Magic
Urmatorul articolImagini cu bateria noului iPhone
 • Florin

  Salut. La fel ca tine am patit si eu acum vreo saptamana. Error 14 si bara de restore de pe iphone se bloca undeva la 60-70% dupa care reintra in recovery. Nici prin cap nu mi-a trecut ca wi-fi sync ar putea cauza problema ci driverele de la usb-urile pc-ului meu. Dupa cateva ore de incercari nereusite, am montat un alt windows in VMWare, procesul de restore fiind finalizat cu succes in cateva minute. Se pare ca mai e de muncit la wi-fi sync, o aplicatie care e destul de costisitoare.

  Multumim

 • @Florin: Salut, initial am crezut si eu ca de la driverle USB era problema insa aveam in VMWare Mac OSX instalat si pe ala mergea sa fac restore asa ca am trecut repede peste gandul ca driverele de la USB ar fi problema si m-am gandit ce am instalat din ultimul moment si pana acum, am dezinstalat tot pana la Wi-Fi Sync iar cand am vazut ca problema nu se rezolva am dezinstalat si Wi-Fi Sync and presto! Totul s-a rezolvat, and Wi-Fi Sync sucks.

 • Florin

  M-am dus direct cu gandul la driverele usb, fiindca in trecut am mai avut probleme cu usb-urile frontale. Oricum e foarte bine de stiut ce ai exemplificat tu mai sus.

  Note: problemele au fost pe un 3G cu restore la 3.1.2 curat

 • Matei

  Pe windows 7 , itunes 9.1.1 , iPhone 3gs merge perfect. Pe iPhone e instalat wi-fi sync 1.0 iar pe pc wi-fi sync server 1.1 .

 • Matei
 • @Matei: Noi vorbeam aici de restore nu de faptul ca aplicatia nu ar face sync.

 • Matei

  @zaone: sry nu am citit cu atentie tot.

  Momentan nimic pt win si 4.0 beta 4 nu? Apropo,cum se misca,geotagging ma intereseaza cel mai mult 😀 ?

 • @Matei: iPhone OS beta nu poate fi instalat pe Windows si am impresia ca asta e o chestie permanante. Nu m-am jucat prea mult cu OS 4 deoarece dupa ce am facut restore la versiunea custom cu jb am inceput sa instalez diverse chestii de prin Cydia si am constatat ca foarte putine lucruri functioneaza. In final am instalat ceva si telefonul nu mai pornea asa ca am revenit la 3.1.3.

 • Mircea Mihai

  Buna. Zaone (e cam ciudat sa mi te adresez asa, probabil ar fi mai bine daca ne-ai spune cum te cheama), ai putea face un tutorial cum poti instala mac os x in vmware? Mersi anticipat

 • @Mircea Mihai: Nope, exista sute de tutoriale chiar si video pe internet.

 • gxg2009

  am wi-fi sync pe iphone versiunea 1.0 . n-am incercat ca nu-mi merge cablul, dar daca conectez tel la pc prin cablu si incerc restore, merge? sau tu prin cablu ai incercat si n-a mers ?

 • mcprala

  la fel am avut si eu probleme cu wi-fi sync. A trebuit sa-mi reinstalez iTunes pt ca nu se mai sincroniza deloc cu iphone-ul. Nici nu m-am gandit ca ar fi de la wi-fi sync. Dar cred ca asta era problema. Nu am mai facut sincronizare prin wi-fi de atunci.

 • Pingback: Wi-Fi Sync 2.0 va aduce posibilitatea de a sincroniza cu iTunes prin 3G si VPN | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Pingback: Wi-Fi Sync 2.0: Sincronizare wireless cu iTunes | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()