Prima Pagina Apple iPad Street Magic

iPad Street Magic

3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ATpSPNIuj3M[/youtube]

In videoclipul de mai sus un magician incearca sa faca putina magie cu “magicul” produs al celor de la Apple, trebuie sa recunosc ca e filmata bine toata treaba si e destul de interesant cum si-a organizat intregul numar. Mania iPad a cuprins intreaga planeta, s-ar parea ca magazinele internationale ale Apple incep sa aiba probleme cu stocurile, asta dupa ce Apple a anuntat ieri ca a vandut nu mai putin de 2 milioane de tablete la 2 luni de la lansarea oficiala in SUA.

Nu uitati, pest 6 zile incepe WWDC si la keynote-ul ce va deschide conferinta se presupune ca Steve Jobs va prezenta iPhone OS 4.0 si noul iPhone 4G/HD. Pe zaone.ro veti avea o sesiune de Live blogging si un feed live de la conferinta,  so daca asteptati sa vedeti ce ne pregateste Apple pentru anul acesta atunci rezervati-va timp lunea viitoare in jurul orelor 20 pentru WWDC.

Articolul anteriorProcesoare dual core de 1.2 Ghz pentru smartphones
Urmatorul articolWi-Fi Sync cauzeaza foarte MARI probleme procesului de restore prin iTunes
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.