Prima Pagina iOS 4 FaceTime – aplicatia pentru apeluri video din iOS 4

FaceTime – aplicatia pentru apeluri video din iOS 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VFkirDa7hIA[/youtube]

Dupa cum am prezentat deja aici, noul iPhone 4 va avea o camera frontala ce va permite apeluri video exclusiv prin intermediul unei retele WiFi, iar acest nou feature a fost extrem de bine implementat de Apple in noul sau telefon, insa puteti vedea deja asta din video-ul de mai sus.

Acest nou feature este disponibil doar daca il folositi intre 2 iPhone 4, deci nu va functiona cu orice alt smartphone care permite apeluri video iar totul functioneaza prin intermediul aplicatiei Phone, practic initiati un apel catre un alt iPhone 4 iar in meniul de unde alegeti in mod normal optiunea “speaker” veti avea o alta pentru initierea apelului video, apelul video va fi deschis imediat si veti putea vedea persoana pe care ati sunat-o si conversa cu ea.

Trebuie sa recunosc ca totul se misca extrem de fluent, cel putin in video, si probabil trebuie sa aveti o conexiune de date destul de puternica pentru a avea parte de aceleasi rezultate insa totul parte foarte bine lucrat.

 • <del datetime="2010-06-07T20:28:34+00:00">Stiu ca video-ul nu e gata inca insa aveti rabdare, va fi disponibil in cateva minute.</del>

  Gata merge.

 • catalin

  adik tre doar 2 iphone 4 si wifi?

  sau tre sa am si abonament 3G?

 • @catalin: Doar prin WiFi va merge, am scris eu gresit initial.

 • setu

  mie nu mi se parea ca se misca fluent ci ca de multe ori se bloca si nu cred ca reteaua era proasta mai ales acolo. da nu stiu ce asa mare noutate e asta , sincer , eu am folosit video call acum multi ani de pe un htc si care se misca prost dar nu chiar asa de prost ca sa spun ca ce am vazut acum ar fi super tare.

  poate ma grabesc eu la comentat

 • setu

  si se misca prost ca era pe 3g si 3g era in bacau numai in centru 🙂 pe bune 🙂 dar ce sa mai spun pe wifi ar fi trebuit sa zboare …. dar sper sa ma contrazic ca oricum visez la el

 • Nu inteleg cum se va petrece conexiunea video pe wifi. Banuiesc ca trebuie facut un cont .. ori e cumva facut automat de catre apple ?

  Adica am o convorbire pegsm. Si vreau sa trec in video. Folosind wifi inteleg ca se duce pe net. Se duce doar partea de video ? Ori intrega conexiune ? Si cum se duce ?

 • @Solange: Toata convorbirea trece pe video printr-o simpla apasare pe buton, nu e nevoie de nici un cont, de absolut nimic. Pur si simplu suni pe cineva, apesi butonul de convorbiri video si faceti convorbirea video. FaceTime functioneaza doar intre terminale iPhone 4.