Prima Pagina Apple iPhone 4 vs 3 dintre cele mai bine cotate smartphones

iPhone 4 vs 3 dintre cele mai bine cotate smartphones

Era normal sa apara o asemenea comparatie intre noul iPhone 4, noul Evo 4G si vechile Nexus One si Droid Incredible. iPhone 4 nu exceleaza la prea multe capitole fata de celelalte smartphone-uri insa stim cu totii ca puse unul langa celalalt iPhone 4 este cu mult peste orice alt smartphone din lume.

Vor fi foarte interesante testele in lumea reala intre iPhone 4 si celelalte smartphones insa eu personal consider ca orice test facut intre iPad si un asemenea smartphone este echivalent cu un test cu iPhone 4 in aceleasi conditii deoarece noul iPhone va avea exact aceeasi platforma A4 ca si tableta iPad.

Mai jos aveti o alta comparatie, de data aceasta intre iPhone 4, Evo 4G, Nokia N8, HTC HD2 si Palm Pre Plus, si in mod surprinzator din punct de vedere hardware iPhone 4 este destul de asemanator cu modelul Nokia N8 ce urmeaza sa apara la sfarsitul acestui an.

 • Cond0r

  Scuza de offtopic dar a aparut safari 5, sursa 9to5mac

 • Sunt pentru Iphone 4 oricand!

 • @Cond0r: Stiu ca a aparut, o sa ajung si la ala candva in cursul zilei de azi, nu pot scrie decat cate 1 articol odata si e extraordinar de obositor cand faci singur tot.

  @Saloane tatuaje: me 2!

 • GTC BLACK

  Videocalling over Wi Fi only..asta nu prea inteleg…

  deci ai nevoie doar de WI FI sa faci video calline?

 • @GTC BLACK: Deocamdata da, dupa ce se va face jailbreak pe iPhone 4 se va schimba situatia.

 • REDman

  @GTC BLACK: Da,asa cum a spus si zaone,odata cu jailbreak pe os4 va fi disponibila si pe 3g optinea de vidocalling.s-a ales solutia doar pe wifi deocamdata pentru ca at&t nu ofera servicii 3g de calitte,acoperire slaba si viyeza mica,ceea ce ar fave proape imposibil video callingul.in europa este cu totul alta situatia retelelor 3g