Cum arata pozele facute cu iPhone 4

Printre noutatile din iPhone 4 se numara si o camera de 5 megapixeli(care stiati deja ca va fi implementata) cu ajutorul careia putem face poze de o calitate considerabil mai buna fata de cele facute cu camera din iPhone 3GS, dar putem totodata filma video de calitate HD 720p. Despre filmarea HD 720p am vorbit deja aici, azi e timpul sa discutam putin despre noua camera 5 megapixeli si sa vedem cum arata cele 4 poze prezentate de Steve Jobs la keynote.

Steve Jobs a explicat la keynote-ul WWDC introducerea noii camere de 5 megapixeli si a tinut sa explice de ce Apple nu se grabeste sa implementeze camere cu “megapixeli multi” si prefera in schimb sa implementeze camere ceva mai slab dotate din punct de vedere al megapixelilor dar care insa au alte puncte forte. Camera de 5 megapixeli din iPhone 4 a fost modificata prin introducerea unui obiectiv special facut de Apple care permite capturarea pozelor la o calitate mult mai buna decat o camera de 5 megapixeli normala. Totodata Apple a lucrat si pe partea de software pentru a modifica din temelie aplicatia Camera in ideea de a folosi la maxim hardware-ul existent in telefon.

Sincer sa fiu calitatea pozelor facute cu noua camera nu e extraordinara insa e un urias pas inainte fata de camera iPhone 3GS. Acum va las sa va convingeti singuri cu privire la calitatea pozelor, aveti mai jos 4 dintre pozele prezentate la WWDC :