Prima Pagina Apple Cum arata pozele facute cu iPhone 4

Cum arata pozele facute cu iPhone 4

Printre noutatile din iPhone 4 se numara si o camera de 5 megapixeli(care stiati deja ca va fi implementata) cu ajutorul careia putem face poze de o calitate considerabil mai buna fata de cele facute cu camera din iPhone 3GS, dar putem totodata filma video de calitate HD 720p. Despre filmarea HD 720p am vorbit deja aici, azi e timpul sa discutam putin despre noua camera 5 megapixeli si sa vedem cum arata cele 4 poze prezentate de Steve Jobs la keynote.

Steve Jobs a explicat la keynote-ul WWDC introducerea noii camere de 5 megapixeli si a tinut sa explice de ce Apple nu se grabeste sa implementeze camere cu “megapixeli multi” si prefera in schimb sa implementeze camere ceva mai slab dotate din punct de vedere al megapixelilor dar care insa au alte puncte forte. Camera de 5 megapixeli din iPhone 4 a fost modificata prin introducerea unui obiectiv special facut de Apple care permite capturarea pozelor la o calitate mult mai buna decat o camera de 5 megapixeli normala. Totodata Apple a lucrat si pe partea de software pentru a modifica din temelie aplicatia Camera in ideea de a folosi la maxim hardware-ul existent in telefon.

Sincer sa fiu calitatea pozelor facute cu noua camera nu e extraordinara insa e un urias pas inainte fata de camera iPhone 3GS. Acum va las sa va convingeti singuri cu privire la calitatea pozelor, aveti mai jos 4 dintre pozele prezentate la WWDC :

 • deveritas

  Mie chiar îmi place cum face pozele. Sunt curios si cum arată cele făcute noaptea cu flash-ul.

 • the1

  Pas urias… mi se pare o exprimare exagerata. 3GS face poze foarte ok pentru un telefon. Nu ne putem astepta la calitatea tipica DSLRurilor. Sunt multe camere point-and-shoot poate chiar mai ingrozitoare decat 3GS-ul si, mai ales, iPhone4. ''Parerea mea''.

 • @deveritas: Arata bine ce-i drept insa daca le maresti se vad pixelate, mai ales obiectele aflate in plan secund. Tot ce e in prim-plan se vede foarte bine in schimb.

  @th1 : iPhone 3GS face poze normale pentru un telefon cu o camera de 3 megapixeli si daca introduce luminozitatea scazuta in ecuatie atunci pozele sunt chiar mai slabe decat ar iesi cu un alt telefon cu o camera identica. iPhone 4 face poze mult mult mai bune.

 • Robb

  nu prea imi vine sa cred ca sunt facute cu un telefon … cel putin cea cu tipul ala, cate detalii, blur, si ce cu apusul , la telefoane sa vede noise-ul …

 • @Robb: Astea au fost prezentate si la keynote, Apple sustine ca sunt facute cu iPhone 4, o sa ne convingem noi dupa ce incep sa il vanda.

 • bogdans22

  e clar ca sunt bagate putin si in photoshop! :)))