Prima Pagina Apple Video : noutatile din Safari 5

Video : noutatile din Safari 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1QIaqLIPu3I[/youtube]

Odata cu iPhone 4 si iOS 4.0 GM, si iTunes 9.2 beta, Apple a lansat Safari 5, noua versiune a celebrului browser a celor de la Apple, versiune despre care am vorbit deja aici unde am oferit detalii privind principalele noutati.

In video-ul de deasupra aveti prezentate cateva feature notabile din noul Safari 5, iar dupa parerea mea pe langa sporul evident de performanta pe care Safari 5 il aduce singurele features notabile sunt : posibilitatea de a rula extensii direct in browser (un sistem asemanator cu addon-urile din firefox) si noul Safari Reader care recunoaste automat un articol dintr-un website si va afiseaza intr-o pagina separata doar textul fara reclame sau alte imagini.

Apple a reusit sa imbunatateasca considerabil Safari 5 si sincer sa fiu pe PC-ul meu Safari 5 incarca cel mai repede paginile, asa ca ati putea sa il incercati si voi, cine stie poate veti avea parte de o performanta asemanatoare.

 • Alex

  Stie cineva cum se numeste melodia care canta in fundal?

 • REDman

  Biffy Clyro – Many of Horror (Shazam does the job :P)…revenind la Safari 5 – este mult mai rapid decat versiunea precedenta – eu folosesc safari de cativa ani buni si am fost foarte multumit, iar acum, cu sporul de viteza, nici nu gandesc sa mai incerc alt browser (am facut si o comparatie intre Safari 5 si Chrome si Safari incarca paginile mult mai repede)

 • Alex

  @REDman:

  Multumesc 🙂

 • REDman

  @Alex: cu placere 😉

 • cristi

  am luat 3gs de la drange luni si am facut jailbreak cu SPIRIT merge perfect. durata 30 min. 3gs version 3.1.3. baseband firmware 05.12.01. Dupa cydia am luat instaluos.