sn0wbreeze pentru iOS 4.0 e gata de lansare

Mi se pare mie sau iOS 4.0 e atat de usor de jailbreak-uit incat ar putea-o face chiar si o persoana fara prea multe cunostinte in domeniu? Inca de la aparitia primei versiuni beta iH8sn0w a luat si decriptat key-urile din iPhone OS 4.0 si a facut o versiune de sn0wbreeze care permitea update-ul la noul os cu jailbreak cu tot insa numai pentru iPhone 3G la vremea respectiva.

Acum iH8sn0w a anuntat ca sn0wbreeze 1.6, care permite update-ul la iOS 4.0 jailbroken dar si cu pastrarea baseband-ului, este gata facuta si asteapta lansarea oficiala a iOS 4.0 din 21 iunie. Parca imi vine greu sa cred ca Apple a scos un nou OS atat de vulnerabil incat a fost spart de la prima versiune beta iar acum la 3 zile dupa lansarea versiunii GM deja exista programe cu solutii de jailbreak 100% functionale.

Ce parere aveti, nouile masuri de securitate din iPhone 4 sunt atat de bune incat Apple a preferat sa lasa iOS 4.0 vulnerabil in ideea ca noul iPhone nu va fi jailbroken sau decodat?

Articolul precedentiPhone 3GS se chinuie cu iOS 4
Articolul următorApicatii gratuite sau la pret redus 10.06.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.