Comparatie intre iPhone 3GS si iPhone 4

iPhone 4 urmeaza sa fie lansat oficial in mai putin de 2 saptamani si era normal sa apara primele liste cu cele mai importante diferente intre iPhone 3GS(il putem numi „vechiul” de acum) so noul iPhone 4.

Majoritatea noutatilor le stiti deja, voi zabovi putin asupra RAM-ului deoarece puteti observa in imaginea de mai jos ca iPhone 4 este trecut ca  avand 512MB RAM si va recomand sa nu luati de buna aceasta informatie inca deoarece nu exista vreo persoana care sa fi desfacut un iPhone 4, sa vada ce e in el si sa publice informatii credibile in legatura cu memoria RAM disponibila. Cele mai sigure informatii cu privire la cantitatea de RAM din iPhone 4 le vom avea abia dupa lansarea oficiala cand vor exista mai multe persoane interesate de structura interna a noului iPhone si mai mult ca sigur il vor desface.

Articolul precedentTehnologia Retina Display – o miscare de marketing?
Articolul următorApple accepta aplicatii pentru iOS 4.0
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.