Prima Pagina Apple Comparatie intre iPhone 3GS si iPhone 4

Comparatie intre iPhone 3GS si iPhone 4

iPhone 4 urmeaza sa fie lansat oficial in mai putin de 2 saptamani si era normal sa apara primele liste cu cele mai importante diferente intre iPhone 3GS(il putem numi “vechiul” de acum) so noul iPhone 4.

Majoritatea noutatilor le stiti deja, voi zabovi putin asupra RAM-ului deoarece puteti observa in imaginea de mai jos ca iPhone 4 este trecut ca  avand 512MB RAM si va recomand sa nu luati de buna aceasta informatie inca deoarece nu exista vreo persoana care sa fi desfacut un iPhone 4, sa vada ce e in el si sa publice informatii credibile in legatura cu memoria RAM disponibila. Cele mai sigure informatii cu privire la cantitatea de RAM din iPhone 4 le vom avea abia dupa lansarea oficiala cand vor exista mai multe persoane interesate de structura interna a noului iPhone si mai mult ca sigur il vor desface.

 • bodoo69

  pai nu era vorba ca are 256 ram?

 • @bodoo69: Si eu ce am scris in articol?

 • Mariusr22

  In general exista un foarte prost management al ram-ului in orice sistem de operare fie el mobile sau desktop. Daca apple a gasit o solutie la aceasta problema atunci 256 ar putea fi de ajuns. Erau vremuri cand un pc se descurca foarte bine cu cativa kb de ram.

 • andrew

  @mariusr22

  Pc-urile de pe vremea aia nu aveau interfata grafica,nu rulau 10 aplicatii odata ca sa aiba nevoie de multa memorie ram,era ceva gen CMD,numai text…

  Windows xp sp3 merge binisor si cu 96 mb ram(am incercat eu zilele trecute…si cu office 2007 instalat,unde mai lua din virtual memory cam 100 de mb cu word deschis,deci nu vad unde e prost managementul ram-ului)

  Acumn sa revenim la iPhone,eu tind sa cred ca are 256 de mb ram,daca ar fi pus 512 ar fi fost prea "perfect",la anu' ce mai face?:)) asa la anu' vin cu 512 ram si spun ca revolutioneaza din nou.

  Sunt uimit de procesor,1ghz pe un device portabil ce poate intra in buzunar…e ceva de admirat,cu toate ca nu sunt primii care pun procesor de 1 ghz in telefon.Acum cativa ani era doar un vis….sunt curios daca la anul vedem dual core pe iphone

  Da de iphone 3gs de 8 gb nu am mai auzit,o sa iasa odata cu iphone 4 sau cum?

  Sunt curios si de semnal,ca acum are o antena..destul de mare…oare va avea semnal mai bun?