Apple accepta aplicatii pentru iOS 4.0

Incepand de ieri developerii pot trimite pentru aprobare in AppStore aplicatii compatibile cu iOS 4.0, Apple respectand cele spuse de Steve Jobs in cadrul conferintei WWDC, adica posibilitatea de a trimite aplicatii pentru aprobare in AppStore inca din 10 iunie.

Apple le ofera developerilor o perioada de timp foarte mare pentru a-si finaliza/actualiza aplicatiile si trimite versiunile noi ale accestora pentru aprobare, si e de inteles avand in vedere ca noul iOS 4.0 are peste 1500 API-uri, dar mai important, toate aplicatiile ar treubi sa fie compatibile cu API-urile pentru multitasking.

Eu sunt foarte curios cum vor reusi sa implementeze developerii functionalitatea giroscopului in iOS 4.0, asta probabilv a fi una dintre cele mai grele incercari pentru ei.

Articolul precedentComparatie intre iPhone 3GS si iPhone 4
Articolul următorExperienta cu iOS 4.0 continua
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.