Apple a inregistrat un numar enorm de pre-comenzi ieri

In prima zi de pre-comenzi pentru noul iPhone 4 Apple a inregistrat un trafic imens pe serverele sale, de altfel imaginea de mai sus fiind prezenta o buna parte a zilei de ieri in locul magazinului online al celor de la Apple. Se pare ca extrem de multe persoane s-au grabit sa isi comande noul iPhone si din pacate serverele Apple au facut cu greu fata “asaltului”.

Serverele Apple nu au fost singurele care au avut probleme ieri, site-ul AT&T a cedat imediat dupa serverele Apple si din pacate pentru americani serverele AT&T erau cele mai importante deoarece prin intermediul lor se faceau achizitiile pentru ca in SUA iPhone 4 poate fi achizitionat doar cu un contract de la AT&T.

Per total o zi plina pentru administratorii serverelor Apple si AT&T, foarte multa lume care doreste sa achizitioneze un iPhone 4 si noi care cautam sa vedem de unde putem achizitiona un iPhone 4 deoarece Apple inca ne considera o tara din lumea a 3-a si a amanat lansarea in Romania pentru lunile august-septembrie, asta daca nu cumva vor fi probleme cu stocurile din nou.