Prima Pagina Apple Apple expediaza primele comenzi pentru iPhone 4

Apple expediaza primele comenzi pentru iPhone 4

Astazi Apple a expediat primele comenzi pentru iPhone 4 asa ca anumiti clienti ar putea primi cu o zi inaintea lansarii oficiale noul terminal iPhone. Pe unele notificari de livrare a comenzii este trecuta data de 23 pentru primirea comenzii asa ca serviciul de curieriat folosit de Apple ar putea face cativa americani bucurosi cu o zi inaintea disponibilitatii oficiale a iPhone 4 in SUA. Desi clientii din cele 5 tari in care se comercializeaza iPhone 4 se vor bucura pe 24 cand le vor sosi comenzile, noi vom avea de asteptat cine stie cat saptamani/luni pana Apple va reusi sa isi refaca stocurile si sa lanseze oficial iPhone 4 in toate tarile pentru care a promis lansarea.

Pana una alta nu uitati ca maine apare iOS 4.0 si NU trebuie sa faceti update pana nu apar softurile de jailbreak/decodare.

 • Volt

  Au destule numai ca sunt niste nenorociti si creeaza starea asta "nu sunt" face parte din marketing

 • bogdans22

  @Volt:

  e posibil sa ai foarte mare dreptate! 😕

 • bogdans22

  @Volt:

  si cred ca defapt chiar asa se intampla, sunt cam 99.9(8)% sigur 😀

 • Scuze ca sunt putin off-topic. Tu ai probat iPad? Ce zici? Merita? Eu as vrea sa imi iau un model 3G insa din cate am inteles nu a fost unlock-uit. Tu ce spui? Merita sa il iau de la eMag? Ceva idei….

 • @Moldo: Nu am pus mana pe o tableta iPad asa ca nu iti pot oferi nici o informatie, totusi iti pot spune ca iPad se comercializeaza decodata.

 • glm

  nu au suficiente, nu mai aberati. ce credeti ca nu le-ar conveni sa vanda en gros?

 • Dan

  Pentru o perioada sunt in SUA iar un prieten si-a luat un IPAD (versiunea cea mai avansata).

  E o jucarie care te prinde imediat, chiar daca ai deja un Iphone si esti obisnuit cu ecranul tactil oferit de Apple.

  Cel mai impresionant probabil este internetul: fara sa exagerez, Ipad iti da impresia ca pui mana pe internet… altfel spus mi-a dat senzatia ca pur si simplu il transfor in ceva material, care poate fi mutat, marit, samd.

  Este pur si simplu minunat sa navighezi pe net cu el.

  Una peste alta, e o scula interesanta, (AT&T, microsim) dar care, din punctul meu de vedere, reprezinta pur si simplu un moft. Pur si simplu la banii aia iti poti lua un laptop…. dar inca o data depinde ce vrei sa faci pe el. Pentru Internet, email, poze, e bun …