Ce trebuie sa stiti despre iOS 4.0, informatii de la Dev Team despre decodare!

iOS 4.0 final este disponibil pentru toata lumea si la o prima vedere versiunea publica a iOS 4.0 este aproape identica cu iOS 4.0 GM lansat de Apple imediat dupa incheierea keynote-ului de deschidere al WWDC. Iata ce trebuiet sa stiti despre iOS 4.0 final :

  • are baseband-ul 05.13.04, acelasi din iOS 4.0 GM si acelasi pe care MuscleNerd a spus ca il poate decoda;
  • avand in vedere ca iOS 4.0 GM si final sunt foarte similare exista o solutie de jailbreak pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G pe care o puteti gasi aici;
  • daca aveti nevoie de jailbreak/decodare ar trebui sa stati deparde de iOS 4.0 final;
  • solutia de jailbreak pentru iOS 4.0 GM pentru iPhone 3GS nu functioneaza cu versiunea finala deci va trebui sa asteptam o solutie oficiala pentru iPhone 3GS.

Solutii de jailbreak si decodare vor apare sigur zilele acestea, veti afla despre ele de aici si tot aici veti gasi tutoriale pentru instalarea lor asa ca va mai astept si in zilele urmatoare.

iH8sn0w a inceput deja sa lucreze la decriptarea iOS 4.0 deci in cateva zile vom avea si o versiune a sn0wbreeze care va permite update-ul la iOS 4.0 fara sa updatati si baseband-ul, tot ce mai ramane e sa scoata Dev Team o solutie de decodare.

UPDATE : Avem primele informatii de la Dev Team privind decodarea, se pare ca exploit-ul gasit pentru baseband 05.12.01 va fi folosit insa nu se stie ce baseband va fi decodat cu el!

5 COMENTARII

  1. daca fac upgrade acum, la 4.0, de la 3.1.3, se poate face ulterior sincronizarea contactelor si a aplicatiilor? se vor reinstala doar aplicatiile instalate legitim sau toate? stie cineva?

  2. salutare,eu am 3gs avea 3.1.3 si iam facut update din iTunes la 4.0-merge fara probleme,dar am intampinat la messenger cand intorci telefonu face fitze la tastatura,ramane cea mica ,dupa se face mare,face figuri la tastatura din messenger ,in rest multitasking foldere tot merg OK,zoom la camera