Tutorial : Decodare iPhone cu ultrasn0w 0.9.3

Acum puteti decoda orice iPhone cu baseband : 04.26.07, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 folosind ultrasn0w! Pentru a putea face decodarea trebuie sa ai un telefon jailbroken si Cydia instalata, nu conteaza ce firmware/baseband/bootloader/bootrom/etc! Iata cum puteti face decodarea :

Pasul 1

Deschide Cydia, mergi la source si adauga http://repo666.ultrasn0w.com

Pasul 2

Dupa ce ai adaugat sursa, mergi la search si cauta ultrasn0w si instaleaza-l.

Pasul 3

Dupa terminarea instalarii iti apasa pe butonul care iti spune ca telefonul se va restarta si asteapta.

Dupa restart totul ar trebui sa fie ok si telefonul decodat!

UPDATE : se pare ca a aparut un nou update pentru ultrasn0w in Cydia, ar fi bine sa il instalati! Cand apar informatii despre el va voi anunta.

UPDATE 2 : Toti cei care NU au o conexiune la internet pot instala ultrasn0w folosind tutorialul acesta.

270 COMENTARII

  1. @zaone: da zaone e totul ok:x iti multumim, am o intrebare totusi… pt ios 4 sa rezolvat ceva?> sau mai e de asteptat ma refer pt cei cu 3gs? se poate face jail acum pe ios4?

  2. incerc sa configurez netu si nu prea reusesc … ar trebui sa fie destul de simplu de scris chestiile alea prin setari …

  3. Si jailbreak pt 3g pe ios 4.0 final inca nu avem, nu ? Adica decodarea e buna deocamdata pentru cei care aveau tel. blocate, dar pentru cei care vor ios 4.0 final inca nu.

  4. Singurul update la ultrasn0w este faptul ca au adaugat inca o restrictie: purplera1n era si acuma exista si blacksn0w

  5. zaone, nu mai am rabdare. am un 3G 5.12.01 proaspat decodat si nu stiu daca sa ma risc la 4.0 cu jb de la redsnow beta + decodare. ce sfat imi oferi ? mersi anticipat

  6. Zaone iti multumesc din tot sufletul ptr tot ceea ce faci ptr noi utilizatorii de Iphone si nu numai!Zaone is THE BEST!

  7. Salutare tuturor,

    Am un iphone 3gs bootrom nou, firmware 05.11.07 jailbroken si decodat. Metoda este cea tethered.

    As avea 2 intrebari daca nu va deranjez:

    1. Sa fac restore cu cydia la 3.1.3 dupa care jailbreak si decodat cu ultrasnow?

    2. Se poate folosi ultrasn0w direct la jailbreak-ul actual si se va rezolva problema cu tethered jailbreak?

    Imi cer scuze daca am aberat dar sunt relativ nou cand vine vorba de acest gadget.

  8. Salut !!! Am un iphone 3 GS 3.1.2 baseband 05.12 si vreau sa spun ca a mers sa-mi decodez telefonu urmand pasii de aici…. Good luck all … Thanks Dev-team !!!!!!

  9. @ares28 : Ce conflict, ce anume scrie acolo?

    @tudor: In cel mai rau caz va trebui sa faci un restore in plus dupa ce apare o versiune ok de jailbreak.

    @Alex: Doar in Cydia.

    Cu placere, ma bucur ca ati reusit sa va decodati toti telefoanele.

    @catanzaro27 : Ai avut dreptate, se pare ca feeling-ul tau simte bine 😉

    @Bogdan : Ai in sectiunea tutoriale un tutorial pentru downgrade, Daca ai cartela operatorului pe care e codat telefonul atunci poti face jailbreak cu Spirit si decodare cu ultrasn0w, daca nu o ai atunci nu poti face jailbreak nici decodare.

  10. @zaone : Pai eu nu as face downgrade as face upgrade teoretic de la 3.1.2 la 3.1.3 iar pt 3.1.3 este f posibil sa ai dreptate si eu nu, dar stiam ca exista modalitati de a-i face jailbreak dar nu si a-l decoda (asta pana in seara asta din cate se pare).

  11. imi apare asta:sub-proceess/usr/bin/dpkg returned an error code (1) apoi dauu ok si imi apare:/var/chache/apt/archives/ultrasn0w+0.93+iphoneos-ar,.deb conflicting packeges -not instaling ultra sn0w

  12. am cydia, i-a cerut sa fac update

    am facut si de atunci a ramas pe Reload SpringBoard

    de vreo 10 minute

    ce sa fac mai astept??

    multumesc

    3GS 05.12.01

  13. Mai lasa-ti-l pe Zaone in pace ca tre sa se culce baiatul ca maine o ia de la capat. Zaone culcate baiete si refati fortele pentru o multime de intrebari ce vor urma maine….:)))mai ales daca apare si jb pt 3gs ios4….Noapte Buna frate si culcate

  14. INTREBARE????

    Am 3gs 3.1.3 5.12…. am urmat pasii spusi de tine si l-am decodat acum,dar am tot ios 3,ca sa upgradez din itunes la ios4 mai trebuie facut ceva special??

    Adica telefonul acum este decodat,daca upgradez la ios4 mai este decodat si jailbreakuit???Te rog clarifica asta.

  15. salut

    sorry dar nu am inteels ceva (poate sunt obosit)

    daca pentru un 3gs blocat fac restore ( inteelg ca se va face la ios4, ) dupa aceea care sunt pasii pentru deblocare/jb/decodare?

    nu am cartela de origine

    multumesc

  16. da stiam,ca tot la tine am citit,insa mai aruncasem o privire si in alta parte si inteleseseram ca as putea.da acum am inteles,greseala mea.

    nu-mi ramane decat sa astept iphone 4,iar la noi in Romanica cred ca va mai trece ceva.

  17. cristian aceasi problema am avut-o si eu si am facut update la 4

    Acum as putea reveni la 3.1.3?

    Am os4 deja activat pentru ca i-am dat back-up inainte. Chiar nu se poate jailbreak? Pentru ca vazusem un tutorial pe undeva…

  18. Christian ampatit la fel lasal putin cat crezi ca are nevoie el sa-si faca treaba eu amlasat cam 5 min dupa care da restart la telefon si ar trebui sa mearga.

  19. am facut ce ai scris, imi apare vodafone ro, dar in acelasi timp imi apare sa conectez si la itunes. conectez si in itunes imi da o eroare. ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat.

  20. am si eu o intrebare: eu am un telefon decodat de Orange; a aparut in Cydia un update pentru Mobile Substrat pe care l-am aplicat si acum mi-au disparut setarile de apn etc. dar imi merge conexiunea de date.

    Sa inteleg ca noul mobile substrat contine si un bundle pentru Vodafone?

    Nu trageti daca spun prostii. 🙂

  21. e ceva fishy si la mine. imi apare un update in cydia, pentru ultrasn0w, il fac, se restarteaza si tot apare.

    apoi a 2a chestie, nu vrea sa instaleze push doctor, cik ar fi un conflict si refuza sa mearga mai departe

  22. INTREBARE????

    Am 3gs 3.1.3 5.12…. am urmat pasii spusi de tine si l-am decodat acum,dar am tot ios 3,ca sa upgradez din itunes la ios4 mai trebuie facut ceva special??

    Adica telefonul acum este decodat,daca upgradez la ios4 mai este decodat si jailbreakuit???Te rog clarifica asta.

  23. iphone 3gs, firmware 3.1.2 merge fără probleme

    zaone iți mulțumesc pentru corectitudinea informațiilor și răbdarea pe care o ai cu noi

  24. cum se face offline ? ca in cydia nu pot intra in seara asta.

    am salvat ultrasnow de pe linkul ala in calculator… ce ar trebui sa fac mai departe ??

  25. chico sa nu faci update la ios4 pana nu apare soluția de jailbreak pentru ios4

    deblocarea lui ios4 se poate face dupa jailbreak, din cydia

  26. Uof, eu sper sa iasa rapid si jailbreak de iOS4, ca am facut update la el din lipsa de gandire superioara. Oricum, ma gandesc, din moment ce au asteptat pana acuma sa faca un release de JB pentru noul bootrom, o sa scoata acum, odata cu noul os, ca si la unlock. Oricum, JB-ul nu tine de bootrom? nu are treaba cu baseband-ul, asa-i?

  27. Salutare tuturor,

    Am un iphone 3gs bootrom nou, firmware 05.11.07 jailbroken si decodat. Metoda este cea tethered,

    3.12

    Se poate folosi ultrasn0w direct la jailbreak-ul actual si se va rezolva problema cu tethered jailbreak?

  28. Se lucreaza chiar acum la jail ptr 3gs ( ptr 4.0)…. deci calmi ca pana dimineatza cre d ca va fi solutia completa) Iphone ruulllllsss

  29. aceasi problema k si megan1 o am si eu… dar nu am reusit sa gasesc informatii clare despre cum se va rezolva problema cu JB tethered.

  30. am incercat si cu o cartela de digimobil, dar nu merge. oricum reteaua nu apare in lista.

    stie cineva de ce? Sau daca este vreo rezolvare?

  31. @megan1: ultrasn0w e unlock, tot tethered vei ramane. Pentru un untethered jailbreak poti folosi spirit (functioneaza cu 3.1.2 si 3.1.3), apoi poti aplica ultrasn0w. Va trebui sa faci restore fie la 3.1.2 ori 3.1.3 pentru a folosi spirit. Succes!

  32. pt cei cu 3g de la orange,puteti face update din itunes la ios 4 iar apoi tre sa luati un gold member ios de pe net ca vi-l recunoasca redsnow.confirm si unlock.bafta

  33. deci pot instala ios 4 pe 3gsu meu si sa nu raman blocat la emergency screen? este locked orange franta si nush daca sa fac update sau nu si il pot jailbreak dupa instalarea ios?

  34. @irsp: ma gandeam ca am reusit sa fac offline un unlock,si cred ca daca ar face cum am facut eu,adica jailbreac ar putea folosi ifunbox sa copieze cele necesare unlockului.tu ce crezi?

  35. nu e pb de conexiune ca reusesc sa ma conectez cu wififorum dar vreau sa stiu daca as putea sa mai fac restore la tel ca a incercat cu itunes si nu imi da voie…mai e vreo alta cale de a face restore? ms

  36. zaone am si eu o intrebare. Am un 3G codat orange romania, i-am facut jailbreak si acum am incercat unlock, insa cand bag cartela de cosmote cere sa activez iphone-ul. Ajuta-ma te rog.

  37. Salut,am decodat un 3gs codat pe orange romania,incerc sa bag setarile vodafone pt internet mobil la settings/network/cellular data network/ incerc sa bag la apn setarea (sa'mi apara tastatura sa pot scrie) si imi iese din settings. Ce treb sa fac?

  38. Salut,

    Dupa mai multe incercari nereusite de la un iphone 3gs bootrom nou, firmware 05.11.07 jailbroken si decodat. Metoda este cea tethered,3.12 am ajuns la 3.13 cu 5.12 si imi cere activare(sim-ul original nu-l am bineinteles)ce as putea face in momentul de fata?exista vreo solutie?

  39. @Gabi: Daca nu ai cartela de activare nu il activezi deocamdata, de azi dimineatat tot spun asta, citeste ce le scriu si altora, m-am saturat sa repet aceleasi chestii pentru fiecarein parte.

    @megan1: La fel si pentru tine.

    @Robi: 9.2 doar.

  40. Zaone revin cu problema mea.Deci am un 3GS firmware 3.1.3 bootroom nou,blocat pe Orange,aseara l'am decodat. Astazi a inceput sa imi iasa din settings….nush d c. L'am dus la un service de mobile iar omu imi zice ca nu poate face restore decat daca face upgrade la 4.0. Este vreo alta varianta prin care pot face restore fara sa fie nevoie de update?

  41. am o intrebare am intrat in sources si me a dat doua erorri si apoi scrie updating sources- downloading packages ce sa fac sa l las asa se incarca te rog dami un raspuns ?

  42. Eu ma lovesc de o alta problemea am un Iphone 3g boot 3.1.3 05.12.01 am facut aseara unlock si acum vad ca de exemplu anumite aplicatii care inainte mergeau acum , nu mai merg. Ex: SBseting, Battery Control, Five Icon si as putea sa mai enumar cateva, i-mi poate spune cineva despre ce este vrb ?

  43. Ciudat e ca atunci cand bag cartela de orange totul revine la normal. Asta nu inteleg. Adica pot intra in settings fara probleme!

  44. Am urmat pasii din link;ul de mai sus, insa de 20 min stau si astept…instalarea firmware 3.1.3 e la 3 ferturi de sfarsit insa pare sa fi ramas blocat…itunes nu mi;a dat nicio eroare…sa mai astept,sa reiau procesul?

  45. Multumesc. La mine a mers pe un 3G cu 3.1.3 pe el. Am insa o problema. Am un sim de la digi net mobil. Vede reteaua cand activez 3g-ul, imi aloca ip-ul dar nu reusesc sa ma conectez la internet prin el. Am scris la setari la network/cellular data network/cellular data/apn "internet". dar nu functioneaza. ma poti ajuta cu un sfat?

  46. Zaone imi rasp si mie te rog? Procesul de restore pare sa se fi blocat la 3 sferturi insa nu mi;a dat nicio eroare…sa'l mai las? sau de 30 min…sa reiau procesul?

  47. cellular data cum il pun pe on? ca la ala n-am bifa! am doar campurile alea unde se introduc setari. si apropo de asta. acolo ce trebuie introdus? multumesc man!

    @zaone:

  48. Salut. Eu te-am deranjat pe twitter. Intrebarea este: dupa decodare (care app a decurs perfect pe un 3G IOS4 cu baseband 5.13.04) in cazul in care am probleme cu telefonul (am abonament orange) un restore (nu custom) ma ajuta la garantie? Sau decodarea e definitiva? Multumesc!

  49. Am si eu o nelamurire…am facut update la iOS 4.0 din iTunes apoi jailbreak cu redsn0w 0.95…mi-a aparut cydia…tot normal. Apoi am luat fisierul ultrasn0w.deb cu ajutorul lui Cyder pt ca nu am acces la WiFI…si l-am bagat in Cydia cu iFunBox….la repornirea telefonului nu se deblocheaza …ba mai mult nu se mai deschide…ramane blocat pe mar….vreo parere? ms mult

  50. Am facut update pe 3GS de la 3.1.2 bootrom vechi, totul a decurs snur , fara erori, dupaia unloc si gata..instalat appsyc . merge perfect

  51. Pentru 3GS 3.1.2 bootrom nou se mai aude ceva pentru update la IOS4(pentru windows)?

    sau ceva sa scapam de Tethered Jailbreak macar e posibil(fara sim operator)?

  52. asta am facut toata ziua…mereu la fel imi face….specific ca nu am acces momentan la wifi…si ma gandesc ca cydia nu-si face upgrade-urile necesare. Are vreo importanta asta?

  53. Buna ziua. Am si eu o intrebare ….

    Am un iPhone 3g de 16 GB cu modem Firmware 05.11.07 cu 3.1.2 pe el. Am facut JB si UL cu blacksnow. Vreau sa va intreb pot instala iOS4.o pe el si deasemenea daca il pot si debloca pe ca este codat intr-o retea (nu shtiu care).

    idmess : gabioanes

  54. am urmat pasii din tutorial pentru a face unlock pe un iphone 3g cu jailbreak (redsn0w ), cand adaug in source acel link repo666.ultrasnow.com , in search nu imi apara nimic de genul ultrasn0w!

    ma poate ajuta cineva ?? Va rog

    Multumesc

  55. functioneaza impecabil.

    iPhone 3 G, v4.0 , firm. 05.13.04 , am facut jailbreak ,am facut toate update-urile la cydia si chiar era in sursa jucaria.. restart si-a dat o data, si acum ma pot bucura de netu-ul ieftin si bun de la vodafone .

    uraaa

    multumesc zaone

  56. Salut! Ma poate ajuta si pe mine cineva?
    Am un iphone 3GS 3.1.3, 5.12.01.
    Asa a venit din fabrica, nu a fost jb/ decodat niciodata si este codat pe T-Mobile Germania.
    Avand in vedere ca trebuie sa activez acest iphone, este vreo sansa sa ii fac jailbrea sau sa il activez fara sa am cartela operatorului?
    Va rog sa ma ajutati ca din februarie am telefonul si deja sunt disperat total!!!!!!!!!!!!!

  57. Este vreo posibilitate de a afla in ce retea este un iPhone codat? Am un iPhone 3GS blocat si nu stiu in ce retea… Iar daca nu aflu nu am nicio sansa sa il decodez vreodata.. Stie cineva?

  58. Deschizi Cydia si il instalezi. Gasesti in sectiunea tutoriale un tutorial care te invata sa instalezi aplicatii din Cydia, dar presupun ca stii asta deja din moment ce ai instalat ultrasn0w.

  59. Se decodeaza si iPhone 3 GS neactivat cu bootrom nou si cu 3.1.3. cu ultrasnow, dar probabil un ultrasnow pentru developeri. De cand stau cu el pe masa si acum am gasit solutia. Poate mai sunt interesati:)

  60. pai am zis.. probabil un ultrasnow pt developeri.. am fost la un service gsm cu iphoneul si mi l-a facut pe loc pt 50 d lei. era neactivat, iphone 3gs cu bootrom nou si 313..

  61. Nu era nici un ultrasn0w pentru developeri, nu ai stiut unde sa cauti ca te scuteai de 50 de lei, ultrasn0w e gratuit in Cydia.

    Un telefon neactivat nu poate fi decodat, tu confunzi termenii si induci in eroare utilizatorii.

  62. Stiu ca e gratuit, multumesc de info, dar iphoneul meu nu era activat, asa ca nu puteam ajunge la cydia si are bootrom nou, asa ca nu ma ajuta la nimic, nu? Oricum, spun ca probabil ca era pt developeri pt ca arata putin diferit fara de cum arata cel normal… dar s-ar putea sa nu fie asa…

  63. am instalat SBSettings pe urma ultrasn0w si a functionat,aparuse vodafone RO. In momentul in care am pus alta cartela inauntru a revenit la no service, la fel si dupa ce am pus din nou cartela vodafone…

  64. eu am updatat un 3G la 4.0 si wireless'ul e mort, nu se conecteaza pe nimic, nici macar unsecured. wot ever, am zis sa il decodez prin update 2 insa surpriza: imi apare reteaua, totul ok, insa nu vad absolut nicio icoana, decat conturul de jos …eh…acum dau un restore prin itunes…mi-a mancat zilele telefonul asta :))

  65. salut…am un iphone 3G adus din america si nu a fost folosit in romania,problema e ca cine la adus a facut update la soft si akma nu mai merge nimic pe el.trebuie sa ii bag o cartela at&T..dupa ce o sa il activez pot sa ii fac downgrade si unlock? sau daca se poate pt ios 4.01 fara sa mai fac downgrade? versiunea de fabrica e 3.1.2 (7d11) ,modem 05.12.01….

  66. Mai bine ramai pe 3.x pentru iPhone 3G merge greu cu iOS 4. Poti sa ii faci jailbreak cu redsn0w si decodare cu ultrasnw/blackra1n. Softurile astea pentru 3.1.2 sunt disponibile inca din 2009.

  67. @zaone: iam dat sa faca restore la versiunea lui din fabrica….dar imi da o eroare.am inteles ca la base band nu se poate face downgrade…tot pot sa il decodez,indiferent ce baseband are sau?si pot sa pun cel mai nou ios 3?….o sa mearga bine? sau e indicat sa il pun cel original?

  68. salut,am si eu o problema,am iphone 3gs,l am cumparat de la cineva adus din franta,decodat cu cydia,versiune 3.1.2,din greseala am dat update cu itunes si acum am 4.1,la modem imi arata 05.14.02.acum este blocat nu mai merge nimic,operator Carrier Lab 8.0.ce este de facut? poate ma ajutati!!!!!

  69. zaone am reusit in sfarsit sa il instalez acu alta problema mi-a aparut in cydia ca am bagat ultrasn0w mi-a dat cateva erori si in final sa instalat cu erori……….dar tot nu s-a decodat

  70. salut! am urmat toti pasii de jailbreak pt iOS cu Pwnag tool, am instalat si ultrasn0w si cu toate astea nu imi vede reteaua. nu am nevoie de decodare, pt ca telefonul a fost luat de la Orange si abonamentul este tot la ei, insa nu imi vede nicio retea. am incercat sa ii dau reset network si tot nu il ia. ai idee de la ce e ? mersi frumos si scuze de deranj.

  71. Zao salut.
    am luat de aici ios 3.1.3 si cand deschid ultrasnow imi zice ca firmware-ul nu este compatibil.
    am un 3g.
    imi vede doar 3.1.2
    ce ma sfatuiesti sa fac?
    merci.

  72. zao ma ajuti te rog si pe mine.
    ce trebuie sa fac exact?
    am luat redsn0w ,am luat 3.1.3.
    cand ii dau browse in redsn0w imi spune ca ispw is not recognized.
    in schimb daca selectez 3.1.2 il recunoaste..
    ce gresesc?
    am ultimul itunes.
    trebuie sa il iau pe cel vechi?

  73. Am un iPhone 2G, am facut upgraded la 3.1.2 cu redsnow, dupa am facut restore. acum am folosit ultrasnow pt. deblocare si varianta online si cea off line. telefonul urmeaza toti pasii(instal, restart) dar dupa la operator scrie NO Service dupa ce cauta vreo 5 min. M-am blocat. Va rog….Ajutor

  74. Zaone nu ma lasa.
    A modem: 04.05.04_G
    Am incercat din nou cu ambele….ceva nu fac bine…face searching si nu gaseste nimic.
    Inainte de update cand era iOS 114, mergea f bine….m-a mancat…

  75. salut,am si eu o problema,am iphone 3gs,l am cumparat de la cineva adus din franta,decodat cu cydia,versiune 3.1.2,din greseala am dat update cu itunes si acum am 4.1,la modem imi arata 05.14.02.acum este blocat nu mai merge nimic,operator Carrier Lab 8.0.ce este de facut? poate ma ajutati!

  76. Daca am instalat 3.1.3 cu redsn0w, castig ceva daca instalez prin Cydia si ultrasn0w, ultima versiune, sau e unul si acelasi lucru, in sensul ca prima se face prin intermediul calculatorului si a doua direct pe telefon, bineinteles daca este decodat in prealabil si are Cydia?

  77. salut,am dat restore cu 3.1.3 snowbreeze iar apoi mi a terminat si mi a aparut kestia ca a fsot restore cu succes iar knd mi sa restartat imi aparea kestia in lok de logo ala la apple,ce ar avea?

  78. scuze de limbaj dar nush ce sa i fac deci am mai postat aveam problema ca imi ramanea ecranul alb dupa logo apple la pornire,asa ca am luat un firmware de aici 3,1,3 si l am facut cu snowbreeze apoi din itunes i am dat restore cu firmware ala custom mi a facut toate operatiile necesare iar cand s a resetat la final imi ramane ca inainte doar k logo e cel de la snow

  79. reusesc sa l pornesc cu greu imi apare sim locked apoi kand il conectez la priza sa incarce k nu are baterie nu mi incarca si se stige iar la pornire face la fel,tot de la soft sa fie ?knd il bag in priza si e stins se aprinde si incarca putin apoi la fel povestea cu ecranu,ceva sfaturi?

  80. pai culmea,cu cel de la snow nu mi a dat nici o eroare iar knd incerc din itunes la firmware normal luat de pe site tau imi da eroarea 2000 imediat

  81. i am dat restore pana la urma la firmware nornal dar face la fel,ieri cu snowbreeze am reusit sa l pornesc dar nu mi incarca in stand by .pe cand daca e stins si l bag in priza porneste.se poate sa i fac o resoftare cu alte programe,tu ai mai multa experienta cu astea,la servis e in jur de 100 aici in buc dar ma gandesc k poate il fac eu singur,ma gandeam sa i bag un soft modificat cu cva gen snowbreeze,tu ce parere ai?ms

  82. Salut.
    Am o rugaminte.
    Am cumparat un iPhone 3g cu 3.1.3 pe el care functioneaza in orice retea.
    M-am uitat in cydia si nu gasesc ultrasnow instalat. In schimb la sources exista repo666.ultrasnow…
    Unii mi-au spus ca ar fi neverlocked.
    are serial number 858328s0y7k.
    Poti te rog sa ma ajuti cu un raspuns mai clar? este sau nu este neverlocked?

  83. Doar daca ii faci restore afli daca e factory unlocked sau nu. Poti sa ii faci tot la 3.1.3 ca baseband-ul ala e decodabil. Daca dupa restore il activezi cu orice cartela fara sa ii faci jailbreak si ai semnal pe Vodafone/Cosmote/Digi atunci e factory unlocked sigur.

  84. Ma tot chinui pe aici cu un Iphone 2G…i-am facut jailbreak la versiunea 3.1.3 cu bb 04.05.04_G si cand i-am instalat ultrasn0w nu merge…daca ma poate ajuta cineva as ramane recunoscator 😀

  85. Salut,

    am incercat sa ajut un prieten care are un iphone 3g si se pare ca mai degraba am comis o mare tampenie, in sensul ca i am facut update la 4.1, upgrade de baseband 05.14.02 (cred ca s a facut automat).
    i am facut jailbreak cu redsnow si dupa aceea am urmat tutorialul din cydia, instaland ultrasnow pentru deblocare. Din pacate nu s a intamplat nimic, nu prea stiu ce sa mai fac 🙁
    exista vreo sansa in acest moment sa deblochez iphone-ul?

    multumesc.

  86. Cum sa mai fac?ma tot chinui cu un iphone 3g(din greseala i-am dat update) avea firmware 3.1.3 acum are 4.1.2 ……….am incercat de pe pagina…………….cu redsn0w imi da eroare(intra in DFU Mode si cand sa faca jailbreake,apare eroarea ‘windows stop the redsn0w’….iar pe eranul telefonului ramane blocata imagine unui hard aratat de o sageata)…………..am reusit cate ceva cu sn0wbreeze dar doar sa-l activez(sa nu mai bag cartela)…….in rest nu reusesc sa-l deblochez

  87. de IPad?adica mai exact ce versiune? …………si acum am reusit sa-i fac instalarea de ultrasn0w in Setari/General/Informatii la retea imi scrie indisponibil iar la operator cosmote 9.1(ca este cartela cosmote il el,de bag vodafone,scrie vdf 9.1) dar retea nu are………..mai trebuia sa fac eu vreun pas si l-am sarit ori (poate)cartela nu e compatibila cu 9.1 asta?? damned………….de ieri pana azi cre`ca mi-au aparut 50 de fire albe 🙂

  88. ceao…am cumaprat un iphon 3 gs de 2 luni nu se poate debloca ……pt ca un baiat la agiornat la versiunea 4.3.5 stie cineva cand apare aceea versiune ….multumesc!

  89. Am un iphone 3G baseband 5.13.04 si ios 3.1.3(7E18) pe el . As vrea sa-i fac un upgrade , care ios e recomandat , am avut la un moment dat 4.0 dar se misca greu ca naiba , am inteles ca de atrunci s-a mai schimbat treaba si as vrea sa stiu care ios ar fi cel mai recomnadat care sa functioneze si sa miste pe el calumea . Tin sa spun ca am nevoie de decodare , activare , jailbreak .
    Va multumesc anticipat .

  90. Daca am baseband 05.16.05, banuiesc ca nu functioneaza Unlock-ul. Care ar fi solutia? Este codat pe Orange Romania, si as dori sa il folosesc in alte retele din afara.

  91. @ zaone
    Multumesc pentru raspuns. Asta stiam, dar pierd GPS-ul. Nu ca as fi un mare impatimit al GPS-ului pe iPhone, dar cand (si daca) voi vinde 3GS-ul, scade pretul. Nu se aude nimic despre vreo viitoare posibilitate de unlock pe acest baseband?

  92. salut am si eu o problema miam updatat versiunea la os 5.1.1 miam facut jailbreak dar telefonul sa codat la loc firmware este : 06.15.00 si vreau sal decodez neaparat

  93. Salut. Sper ca mai raspunzi aici, chiar daca 3gsul e depasit si astept sa mi cumpar i5. Un prieten de al meu vrea sa si cumpere un 3gs cu 4.1 BB 5.16.02, dar numai daca se poate decoda pt ca are cosmote. Spune mi te rog daca este posibil, pt ca din tutoriale si tabel nu mi pot da seama, iar din cate am vazut pe net poti instala bb de ipad 6.15.00, dar risti sa l strici sau sa pierzi gpsul, mai ales la cele cumparate dupa a 36 a saptamana. Te rog spune mi cum sa fac.. Ms.

  94. Salut, este posibil ca iphone 3g (version 2.2(5g77), modem firmware 02.28.00) sa fie updated pana la ultima versiune pentru acestelefon si in acelas timp jailbreak/unlock?

  95. salut , stii cumva cum pot afla baseband`u la un 3 gs ? nu este telefonu meu… si persoana a cui e..i-a facut un update si a inchis telefonu din greseala..a fost restartat softu , telefonu porneste dar nu`i accepta nici un sim .. indiferent ca e orange, vodafone, cosmote . O idee se poate? mersi.

  96. Buna.am si eu o intrebare in legatua cu iphone 3 g 3.1.2.Am cumparat telefonul de la un baiat si do o saptamina este in service,tehnicianul ni ii da de cap sa il decodeze.Din cite am inteles telefonul este din Spania si eu vreau sa il folosesc in Belgia.Wi fi merge dar nu am semnal la retea asta dupa jailbreak si new soft.Daca ma conectez la iTunes imi apare iconita cu itunes si numai apeluri de urgenta in rest numic altceva.Tehnicianul a zis sa nu ma conestez niciodata la itunes pentru ca tel nefiind din Belgia se upgrade singur.Este adevat sau nu?Are cineva vreo solutie ca sa il pot decoda?Va rog ajutati-ma ca deja am cosmaruri cu acest tel.Va multumesc anticipat.

  97. salut,am un iphone 3 gs am reusit tot,absolut tot smecher tutorial,dar am o intrebare de ce cand restartez telefonu nu mai merge cydia la decodat cu cydia si apoi ultrasnow si daca restartez telefonul nu mai merge nici semnal nici cydia.stie care va de ce?
    am ios 6.1.6 si baseban de 06.15.00 .ma poate ajuta cineva?va rog .multumesc anticipat 🙁