Prima Pagina aplicatii SBSettings, mobilesubstrate si Cydia pregatite pentru iOS 4.0

SBSettings, mobilesubstrate si Cydia pregatite pentru iOS 4.0

Astazi TheBigBoss si saurik si-au actualizat aplicatiile pentru a fi compatibile cu iOS 4.0 asa ca imediat ce va fi disponibila o solutie de jailbreak vom avea si aplicatii compatibile gata de downloadat din Cydia. Cydia a fost updatata la versiunea Cydia 1.0.3201-71 iar MobileSubstrate la versiunea 0.9.3206-1 insa marea noutate o reprezinta faptul ca Cydia se misca mult mai bine acum, parca e mai rapida decat in vechiul firmware si cu siguranta e mult mai rapida decat era inainte de a aplica acest update. Din pacate mobilesubstrate-ul nu este 100% compatibil cu iOS 4.0 iar in momentul in care deschideti o aplicatie aceasta va fi automat inchisa deci inca mai avem de asteptat dar oricum nu exista o solutie de jailbreak oficiala deci nu e o prea mare pierdere.

SBSettings a fost updatata la versiunea 3.0.12-12 si singura noutate este faptul ca aplicatia e compatibila cu iOS 4.0, in rest toata functionalitatea din versiunile anterioare se pastreaza. Voi remarca un lucru totusi, acum aplicatiile deschise in telefon nu mai apar in tab-ul processes deci nu le puteti inchide decat folosind metoda pusa la dispozitie de Apple prin sistemul de multitasking.

 • robert

  an instalat eu mobile substrate si sbsetings, la sbsetings de exemplu daca reglezi luminozitate nu apare si in settings (ramane la acelasi nivel), cydia mai crashuie uneori, dar in schimb install0us merge ca uns, merge aproape impecabil, deasemenea iphone delivery inca nu este compatibil cu iOS 4, iar multitaskingul este mai degraba suparator, stiti cumva cum se pot inchide toate aplicatiile deodata?

 • @robert: No idea, nici mie nu imi place ca SBSettings nu vede toate aplicatiile, ma bazam pe functia asta…

 • Radu Rusu

  Salutare, am facut aseara update-urile din Cydia si din pacate de atunci incolo telefonul meu nu mai ruleaza decat in safemode. Mobilesubstrate crash-uieste si telefonul e varza, nu cred ca am nici o alta solutie decat sa ii dau un restore. Am un 3GS cu 3.1.2 jb cu redsn0w si unlocked de aseara cu ultrasn0w (pana ieri foloseam brackra1n pt unlock.) Ultimul update pt ultrasn0w nici macar nu si-l face, il incarca, restarteaza tel dupa care cu dupa lupte seculare :)) reuseste sa imi intre in safemode. Sunt singurul care a patit treaba asta?

 • robert

  @Radu Rusu:

  intra in cydia si dezinstaleaza pe rand ce-ai instalat, mie de exemplu mi-a dat safe mode dupa ce am instalat weatherIcon, dupa ce l-am sters a disparut problema, bafta

 • @Radu Rusu: Mie imi merge fara probleme, singura buba e ca ultrasn0w imi tot arata ca are un update de facut desi eu i-l tot fac din Cydia.

 • sweetboyady

  Aceeasi chestie mi se intampla si mie "ultrasn0w imi tot arata ca are un update de facut desi eu i-l tot fac din Cydia"!Zaone , ne poti da o explicatie in acest sens?Dc tot arata ca am de facut update la ultrasn0w, il fac apoi dupa reboot imi arata in continuare… Si tot asa mereu!Multumesc!

 • @sweetboyady: Habar nu am…

 • Radu Rusu

  @robert, @zaone: Am rezolvat problema, din cauza infinidock imi intra in safemode. Weathericon-ul il am instalat si nu face probleme. Imi ramane si mie bula de update in cydia la ultrasn0w.