Cum sa instalezi ultrasn0w fara conexiune la internet

ATENTIE!!! Verificati in Settings>General>About ce versiune de Modem Firmware aveti. Daca e 05.11.07 atunci nu incercati acest tutorial pentru ca ultrasn0w NU VA FUNCTIONA cu acea versiune de baseband!

Acest tutorial se aplica celor carora WiFi-ul nu le merge sau nu au un WiFi prin apropiere.

Pasul 1

Downloadati mobile substrare de aici, ultrasn0w de aici si ifunbox de aici.

Pasul 2

Conectati telefonul la calculator si deschideti ifunbox. In partea dreapta va vor aparea fisierele de sistem, navigati catre private/var/root/media si creati un folder numit Cydia, apoi in acesta creati altul denumit AutoInstall. ATENTIE!! Este foarte important ca fisierele sa aiba aceeasi cu cea afisata aici altfel procesul nu va functiona.

Pasul 3

Copiati mobilesubstrate.deb in folderul AutoInstall si dati restart telefonului apasand simultan butoanele Home si Sleep/Wake pana ce pe ecranul telefonului apare logo-ul Apple.

Pasul 4

Repetati procesul si pentru ultrasn0w.deb.

Pasul 5

Acum telefonul ar trebui sa recunoasca cartela sim si barele de semnal ar trebui sa se umple. Daca aveti un PIN introduceti-l si lasati ultrasn0w cateva secunde sa se dezmeticeasca. Daca in momentul in care se deschide sistemul primiti un mesaj cu No Sim lasati telefonul cateva secunde si daca nu incepe sa caute reteaua incercati sa dati On/Off modului avion. Daca nici asta nu rezolva problema atunci incercati un reset network settings din Settings>General>Reset>Reset Network Settings.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentCum sa deblochezi iPhone 3G/3GS cu ultrasn0w
Articolul următorActivare MMS pe iPhone 2G – UPDATED
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.