Prima Pagina deblocare pwned4life – un soft de jailbreak/decodare pentru orice iDevice de la geohot

pwned4life – un soft de jailbreak/decodare pentru orice iDevice de la geohot

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0NValNoW5Rc[/youtube]
geohot se plimba prin Europa zilele acestea pentru a fi prezent la cateva intalniri ale hackerilor care fac programe de jailbreak/decodare pentru iDevices iar video-ul de mai sus a fost filmat aseara la Paris unde gehot a participat la Nuit du hack : Noaptea hacking-ului(more or less) unde a dezvaluit cateva detalii picante despre iDevices. Conform lui geohot orice iPad/iPhone/iPod Touch care un exploit nefolosit in el iar geohot a folosit cate un exploit diferit pentru fiecare solutie de jailbreak/decodare a sa si probabil o va face in continuare cu viitoarele modele de iPhone.
In cadrul intalnirii de aseara geohot a spus ca va lucra la o solutie de jailbreak/decodare, numita pwned4life, pentru iPhone 4(in special) imediat ce acesta va fi disponibil deci exista sanse foarte mari ca acesta solutie sa apara undeva pe luna viitoare daca geohot se va tine de cuvant. Defapt tot ce trebuie sa faca e sa se tina de cuvant pentru ca daca isi pune mintea la contributie poate face orice pentru comunitatea iPhone!

“There is also, I hinted to this a couple times, an unreleased exploit in every iPhone, iPad, and iPod touch in the bootrom to get code execution. And you know if I ever do another jailbreak, that’s the exploit I have. If you’ve seen I posted like a picture of 4.0 jailbroken. I posted my iPad jailbroken. All before Spirit was released. And I used like a completely different set of exploits which maybe when iPhone 4 comes out will be out.”

 • Mafia

  -ce zici zaone am avut dreptate ca pe 3GS merge software full ca pe iPhone 4?:) nafta cu site-ul e super actualizat.

 • @Mafia: Cand iese iPhone 4 vor fi anumite functii doar pentru el, asa cum a fost si anul trecut.

 • Mafia

  -de pe site-ul apple reiese ca diferentele software sunt cele care reprezinta hardware-ul nou …so nimic altceva, acum o sa vedem ce si cum…

 • @Mafia: Cea mai importanta diferenta e la camera.

 • catanzaro27

  Parerea mea ca nu face bine deloc ce face Geohot. Da idei la inginerii Apple pt a contracara jailbreak si unlock pe viitor…

 • @catanzaro27: Si cand scoate un soft de jailbreak nu le da mura in gura?

 • catanzaro27

  Bine da totusi, vorbeste cam pe larg pe baza jail-ului si unlock…

  PS. Mi-am facut cont pe gravatar dar nu mi se modifica avatarul aici…

 • catanzaro27

  Hopa, mergeeeeeee.

 • @catanzaro27: Dureaza 10 minute modificarea pe gravatar.

  @catanzaro27: Stai linistit ca sunt multe conferinte de genul asta unde participa mult mai multa lume deci Apple stie tot, ei lasa gauri ca sa vanda telefoane.

 • catanzaro27

  Si atunci de ce se mai "prefac" geohot, devteam si altii ca nu lanseaza unlock si jail decat la urmatorul update etc etc vezi doamne sa nu le astupe lor gaurile cand defapt apple le lasa constienti…

 • @catanzaro27: Pentru ca sunt la mijloc miliarde de dolari, developeri si operatori de telefonie mobila care le cer celor de la Apple sa isi faca platformele cat mai sigure.