Prima Pagina deblocare Noi solutii de jailbreak in curand

Noi solutii de jailbreak in curand

Aseara Dev Team a lansat PwnageTool 4.0 cu ajutorul careia posesorii de iPhone 3G/3GS(bootrom vechi) si iPod Touch 2G(bootrom vechi) pot face jailbreak pe noul iOS 4.0 si apoi decodare folosind ultrasn0w 0.9.3.

Din pacate deocamdata nu exista nici o solutie de jailbreak pentru cei cu iPhone 3GS/iPod Touch 2G/3G cu bootrom nou si sn0wbreeze care urmeaza sa fie lansata zilele urmatoare nu va schimba situatia insa Dev Team lucreaza sigur la o solutie de jailbreak si pentru aceste device-uri asa ca nu trebuie sa va impacientati inca, aveti rabdare deoarece vor exista solutii de jailbreak pentru toti posesorii de iPhone.

 • Andrei

  Salut Zaone! Spune-mi te rog, daca am Iphone 3g 16Gb cu firmware 3.1.3  si  baseband 05.12.01 pot face update la IOS 4.0 , apoi jailbreak si unlock folosind Pwnagetools si ultrasn0w? Sau ma aflu printre aceia care trebuie sa astepte o noua solutie de la Deawteam ptr jailbreak? Multumesc mult si scz daca nu am inteles din post-urile anterioare acest lucru!

 • @Andrei: Da, poti face, poti face si cu redsn0w jailbreak si nu te mai complici cu PwnageTool.

 • vasiabikeru

  Sa apara odata, ca nu pot crede ca dureaza atat de mult sa hack-uiasca bootromul nou, si cu atat mai putin ca se apuca doar acum…dupa ce a aparut iOS4, si nu din momentul in care a fost scos acest bootrom… Oare la iPhone 4 cat o sa dureze, 2 ani? Ca am inteles ca e mai toba in securitate…

 • Marius

  Ma poate nu intelegem cu totii cum trebuie. Astia ce face softurile de decodare le fac pe gratis. Nu platim mimic cand le download am softurile. Oamenii au fost foarte perspicace si la cateva ore dupatta aparitia ios4 Deja aveau jb si unlock pentru Mai multe telefoane. Eu sic ca au facut otreaba super pana acum si asteptam sa Mai faca si , insa nu le putem cere mimic.

 • vasiabikeru

  Aia clar, nu le "cere" nimeni nimic…e doar o chestie asa de mirare. Si plus de asta, gratis sigur nu e, primesc donatii, au reclame…primesc oferte pe baza faptului ca stiu sa faca asta, in final nu e chiar gratis, dar asta nu e treaba noastra…numai ca na, dupa ce dai o anumita suma de bani pe un tel, sa il tii de bibelou nu e chiar frumos (desi tot vina ta e ca te-ai zgarcit fata de unu calumea care sa nu iti faca probleme…)