iPhone 4 alb va fi disponibil in a doua jumatate a lunii iulie



Apple a dat astazi publicitatii un comunicat de presa prin care anunta ca modelul alb al iPhone 4 va fi disponibil abia in a doua jumatate a lunii iulie deoarece procesul de fabricatie pentru acest model se dovedeste a fi mai complicat decat au prevazut initial cei de la Apple. Partea buna a acestui anunt este ca in a doua parte a lunii iulie Apple va avea disponibil un stoc ceva mai mare de iPhone 4, de altfel si pe pagina din SUA a Apple store data la care vor fi livrate comenzile facute acum este 14 iulie deci atunci va veni probabil un stoc ceva mai mare de iPhone 4 si poate avem norocul sa vedem lansarea internationala si in celelalte 22 de tari.

White models of Apple’s new iPhone® 4 have proven more challenging to manufacture than expected, and as a result they will not be available until the second half of July. The availability of the more popular iPhone 4 black models is not affected.

Initial doream sa imi achizitionez un iPhone 4 alb insa am renuntat la idee si probabil am ales bine deoarece in general versiunea alba de iPhone are probleme cu carcasa. Cati dintre voi au avut iPhone alb? Ati avut probleme cu el?

2 COMENTARII

  1. eu am iphone 3gs alb si nu am avut absolut nicio problema, partea pozitiva este ca nu se vad atat de evident nici zgarieturile de pe spate.

  2. 100% de acord cu Robert

    Eu şi soţia mea avem 3GS negru de 32 si 16Gb însă cel al fiicei mele este alb şi pare ca scos din cutie pe spate.

    Nici cea mai mică problemă cu carcasa deci.