Prima Pagina Apple Unele iPhone 4 au probleme cu ecranul

Unele iPhone 4 au probleme cu ecranul

Era de asteptat ca nu toate terminalele iPhone 4 fabricate de Apple sa fie 100% perfecte si iata ca au aparut primele plangeri in legatura cu ecranul noului, mai multe persoane care au primit astazi telefonul reclamand faptul ca aproximativ 10% din partea de jos a ecranului prezinta un defect de fabricatie, adica o banda galbuie care se intinde pe latimea ecranului. Puteti vedea in poza de deasupra despre ce e vorba, respectivele persoane sustin ca defectul nu e usor sesizabil insa odata ce l-ai remarcat trebuie rezolvat, mai ales ca vorbim despre un terminal proaspat achizitionat.

iPhone 4 are un ecran nou in care Apple a implementat tehnologia Retina Display si procesul tehnologic prin care ecranul este facut ar putea fi cauza acestui defect insa probabil nu vom afla prea multe despre acest subiect de la Apple deoarece compania are obiceiul sa tina “ascunse” acest gen de cazuri.

Din pacate numarul celor care au problema aceasta este destul de mare deci ar putea fi un defect de fabricatie care e posibil sa afecteze multe device-uri asa ca fiti atenti cand primit terminalul iPhone 4 maine si verificati-l bine sa nu aiba nici un defect pe ecran.

 • Pingback: Video : iPhone 4 are mari probleme cu semnalul | Noutati iPhone – tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • catalin

  exact chestia asta mi-a aparut mie pe 2G,anu trecut,eu avandu-l din feb 2008.

  banuisem ca de la niste aplicatii crackuite,deoarece instalasem niste aplicatii si la un moment dat imi facusera ecranul niste flash-uri.

  pe moment nu bagasem de seama.nu prea se observa.

  insa acum cred ca nu e de la aplicatii.

 • Pingback: Iphone 4 cu probleme de la inceput! « Dosarele Pix Revealed()

 • REDman

  problema asta nu este de la Apple, este de la firma care produce ecranele si din cate stiu eu, sunt mai multe firma care produc lcd-uri pentru apple/iphone, etc

 • adyitalianu

  cred ca trebuie neaparat sa verificam iphone 4 inainte sa-l cumparam. oare se poate face asta la magazin? ar trebui desigilata cutia si nu cred ca se poate…

 • @adyitalianu : Ti`l desface dupa ce il cumperi si vezi, daca nu e bun probabil ti`l schimba pe loc.

 • La orange, de exemplu, nu ti l-ar schimba pe loc, ci doar in service.

 • Cretu Alex

  Am patit si eu asa ceva pe iPhone-ul pe care il detin acum,un 4 de 16 gb pe care il am de un an aproximativ,are o pata galbuie in coltul din dreapta.Cred ca singurul remediu e schimbarea ecranului…