Unele iPhone 4 au probleme cu ecranul

8

Era de asteptat ca nu toate terminalele iPhone 4 fabricate de Apple sa fie 100% perfecte si iata ca au aparut primele plangeri in legatura cu ecranul noului, mai multe persoane care au primit astazi telefonul reclamand faptul ca aproximativ 10% din partea de jos a ecranului prezinta un defect de fabricatie, adica o banda galbuie care se intinde pe latimea ecranului. Puteti vedea in poza de deasupra despre ce e vorba, respectivele persoane sustin ca defectul nu e usor sesizabil insa odata ce l-ai remarcat trebuie rezolvat, mai ales ca vorbim despre un terminal proaspat achizitionat.

iPhone 4 are un ecran nou in care Apple a implementat tehnologia Retina Display si procesul tehnologic prin care ecranul este facut ar putea fi cauza acestui defect insa probabil nu vom afla prea multe despre acest subiect de la Apple deoarece compania are obiceiul sa tina “ascunse” acest gen de cazuri.

Din pacate numarul celor care au problema aceasta este destul de mare deci ar putea fi un defect de fabricatie care e posibil sa afecteze multe device-uri asa ca fiti atenti cand primit terminalul iPhone 4 maine si verificati-l bine sa nu aiba nici un defect pe ecran.