Cum sa salvezi SHSH pentru iOS 4.0

TinyUmbrella este o aplicatie cu ajutorul careia puteti salva foarte usor SHSH-urile pentru telefonul vostru, SHSH-uri de care va puteti mai apoi folosi pentru a face downgrade fara nici o problema. Acest proces este necesar NUMAI pentru urmatoarele terminale :

  • iPhone 3GS(indiferent de bootrm);
  • iPod Touch 3G;
  • iPhone 4;
  • iPad(ambele modele).

TinyUmbrella poate fi downloadata de aici cu mentiunea ca versiunea pentru Linux are unele probleme : [download id=”63,66,65″]

Dupa ce ati downloadat versiunea corespunzatoare sistemului de operare pe care il folositi incepeti procesul de salvare. Conectati terminalul la calculator, deschideti programul umbrella, bifati “Advanced Options”, selectati device-ul si firmware-ul pentru care vreti sa salvati SHSH-ul, apoi selectati locatia unde vreti sa fie salvat SHSH-ul si apasati Save My SHSH. Optiunea localhost inseamna ca va salva SHSH-ul in calculatorul vostru insa eu nu am reusit sa fac acest lucru, am putut salva SHSH doar in Cydia.

Asta e tot, o operatiune simpla pe care o poate face oricine si cu ocazia asta e la adapost de orice probleme legate de downgrade.