Utilizatorii de iPod Touch 2G/3G vor putea face in curand update la iOS 4.0 jailbroken

iH8sn0w a anuntat ca este aproape de a termina si programele prin intermediul carora utilizatorii de iPod Touch 2G(model MC)/3G vor putea face update la iOS 4.0 jailbroken. Deocamdata nu stiu in ce vor consta aceste programe, nu cred ca va fi un nou update pentru sn0wbreeze ci doar o modificare a programelor folosite in tutorialul de jailbreak pentru iPhone 3GS cu bootrom nou.

Lansarea acestor noi solutii de jailbreak va avea loc in cursul acestei seri asa ca daca detineti un astfel de terminal monitorizati cu atentie contul Twitter al lui iH8sn0w pentru ca atunci cand vor fi gata acesta va face un nou tutorial special pentru utilizatorii de iPod Touch.

11 COMENTARII

  1. daca acum am un ipod 2G MC OS4.0 o sa ii pot face jailbreak sau trebuie sa ii fac downgrade? daca trebuie sa il aduc la 3.1.2 cum fac acest lucru?

  2. eu am avut jailbreak facut la 3.1.3 facut cu spirit si nu m-am uitat sa vad daca il am si nici macar nu stiu cum sa il salvez. adica daca nu il pot aduce la 3.1.2 nu am cum sa ii fac jailbreak la 4.0?

  3. am reusit sa ii fac downgrade la 3.1.2. daca la noapte apare ih8Sn0w eu maine ii pot face jailbreak la 4.0? merci frumos pt ajutor.