Prima Pagina Apple Steve Jobs – cel mai destept CEO din istorie

Steve Jobs – cel mai destept CEO din istorie

Afirmatia apartine revistei Fortune Magazine care l-a numit pe Steve Jobs drept cel mai destept CEO din istorie, iar prietenul sau Jony Ive, VP al Apple, a fost numit cel mai destept designer din istorie. Privind la evolutia Apple in ultimul deceniu as spune ca afirmatia celor de la Fortune e foarte corecta deoarece din 1997, cand Steve Jobs a revenit la companie, si pana acum Apple a ajuns sa valoreze peste 250 miliarde de $.

“He is a visionary, a micromanager, and a showman who creates such anticipation around new products that their releases are veritable holidays,”

Jony Ive, seful diviziei de design pentru produsele Apple a avut un aport extrem de important la succesul iDevice-urilor, in principal, dar si a MacBook-urilor. Fara el probabil produsele Apple nu s-ar fi ridicat la standardele de acum, standarde la care ceilalti producatori de smartphones incearca sa se ridice de ani buni.

As Apple’s senior vice president of industrial design, Ive, 43, is an expert at manufacturing lust. Like his boss, he is a perfectionist who leads a small team working in near secrecy. Most Apple employees aren’t allowed in his studio. From the iPod to the iPhone to the iPad, his contributions have set the course not just for Apple but for design more broadly.

Steve Jobs este un revolutionar, a luptat pentru a-si salva compania, a luptat pentru a scapa de moarte, iar eu unul sper sa ramana printre noi o perioada lunga de timp pentru ca fara el am fi ramas la vechile Nokia 1100.

 • Andrei

  Cred ca exagerezi putin .Daca nu era SJ putea sa fie altul sau alta companie.Nu ai de unde sa stii.

 • Adrian

  "fara el am fi ramas la vechile Nokia 1100"…cred ca deja dai in basme, smartphone-urile ar fi evoluat si fara SJ, poate nu in aceasta directie si in modul in care sunt acum, dar in niciun caz nu ramanean la 1100.

 • Nu exagerez, iPhone-ul a dat tonul dezvoltarii accelerate, daca nu era el inca ne chinuiam cu N95 si alte minunatii egale cu zero.

 • Andrei

  asta asa este…amintiti-va prima oara cand ati auzit de iPhone, a fost o mare revelatie, oau ecran cu touch screen, oau…accelerometru…si cand ati pus prima oara mana pe un iPhone…

 • Eu am trecut de la un N73 la un iPhone 3G si sincer sa fiu as compara trecerea asta ca schimbarea unei dacii cu o masina BMW, o diferenta enorma.

 • Lucian

  Nu exagereaza cu absolut nimic,pana in 2007 nu prea existau "smartphone-uri" si in afara de asta dati un exemplu(daca exista) despre o companie care in urma cu 13 ani sa fie aproape de faliment iar acum sa fie macar in top 10 al celor mai valoroase companii it din lume.

 • cond0r

  nu stiu daca ati vazut acest speech al lui SJ de la standford university
  http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc ( vorbeste despre momentrul cand era sa moara, si despre realizarile lui )

 • bodoo69

  @andrei pff te contrazici singur,

  @zaone de ce nu mai se poate da reply la mesaje?

 • Nu mai functioneaza butonul ala, I'm working on it.

 • Andrei

  @bodoo69 nu ma contrazic doar ca suntem 2 useri care se pare ca avem acelasi nume

 • drX

  pana acum 4 luni n ash fi dat un nokia pe nimic :)) pana cand prietenii mei shi au luat iphone uri 3g. am gasit shi eu unu ieftin … dar l am luat ca ii vedeam pe ei ca se jucau shi eu eram cu nokia e51. nu sunt dezamagit de nokia … inca mai un nokia … dar n ash mai schimba un iphone pe un nokia niciodata :)) eventual pe un iphone 3gs sau 4g :))