Prima Pagina Apple Cat dureaza sa incarci bateria unui iPhone 4

Cat dureaza sa incarci bateria unui iPhone 4

In graficul de mai sus aveti reprezentata durata de incarcare completa a bateriei unui iPhone 4 atat prin intermediul porturilor USB de la calculator cat si prin intermediul adaptorului pentru priza. Intre cele 2 moduri de incarcare exista o diferenta de 30 de minute, evident in favoarea incarcarii folosind adaptorul pentru priza. Pentru test terminalul iPhone 4 a fost tinut deschis cu 3G activat pe reteaua AT&T, cu WiFi inchis si luminozitatea setata la minim. Testul pentru incarcarea prin USB a fost facuta folosind un MacBook de 13″ din 2008, iar testul pentru adaptor a fost facut la o priza normala din SUA.

Probabil toti ati observat ca iPhone-ul se incarca mai repede de la priza decat de la un port USB al calculatorului si acest lucru este perfect normal. 30 de minute nu e o diferenta neglijabila insa nici de speriat, cam asta e diferenta intre un port USB al unui PC si conectarea direct la priza pentru incarcare.

 • bogdans22

  influenteaza cumva incarcarea faptul ca luminoZitatea este setata la maximum sau la minimum?

  bineinteles, telefonul sa fie cu ecranul stins

 • AllexChyu

  @bogdan. tu gandesti inainte sa intrebi ceva ?

 • Mircea Mihai

  @Allexchyu omul nu a intrebat nimic absurd si poate nu gandesti tu pentru ca nu poti intelege 2 randuri de text

 • vlad

  Mda, nimeni nu precizeaza amperajul unui port usb si cel al unui "fast" charger .Ca sa nu mai spun ca mie imi tinea 3gs-ul incarcat pe usb 2-3 zile si 1 zi doar pe incarcator in aceleasi conditii de utilizare.Dar astea sunt detalii, zic.

 • @vlad: 120 Volt / 60 Hz avea priza la care a fost incarcat telefonul.

  @bogdans22: Daca nu il deschizi nu afecteaza, daca il deschizi si umbli prin el in timp ce se incarca atunci da.

  Eu aveam telefonul la incarcat in PC si am downloadat ceva de pe internet prin WiFi, toata treaba a durat sa zic vreo 10 minute la finalul carora am constatat ca procentajul bateriei scazuse cu 2% desi era la incarcat.

 • vlad

  Greu cu amperii/voltii astia.Ai cam chiulit de la orele de fizica in liceu, asa-i?

 • AllexChyu

  @Mircea Mihai

  tu daca intrebi cati kW au consumat becurile cand ai avut becurile oprite in casa ? sunt curios, tu ce ai inteles daca zici ca nu e nimic absurd …

 • Mihai

  Salut tuturor , imi puteti spune si mie cat timp i trebuie la. Un iphone 4.s sa. Se incarce, pt ca iphone. Al meu. Dureza ff mult timp sa se incarce. Imi puteti. Spune. Care. E problema. Cu adevarat , oare sa fie incarcatorul saU bateria lui sa nu mai. Fie ok

 • @Mihai: Depinde unde il incarci. Daca il incarci la priza cu incarcatorul lui original ar trebui sa dureze 2 ore si ceva. Daca il incarci prin USB de la calculator va dura mai mult, in functie de placa de baza si energia oferita prin el.