Apple a pierdut 10 miliarde de $ in urma recenziei facute de Consumer Reports

Valoarea companiei Apple a scazut cu aproape 10 miliarde de $ in urma publicarii review-ului facut de Consumer Reports pentru iPhone 4 in care prestigioasa revista americana critica dur problemele cu semnalul ale iPhone 4. Review-ul negativ plus zvonurile care anuntau o posibila rechemare a terminalelor iPhone 4 defecte au dus la o scadere drastica a actiunilor Apple, valoarea companiei scazand cu 10 miliarde de $ peste noapte.

Dimineata am scris un articol in care va spuneam ca o posibila schimbare a terminalelor iPhone 4 ar costa Apple 1.5 miliarde de $ insa iata ca lipsa unor actiuni clare costa compania mult mai multi bani. Pana una alta exista semne ca Apple a schimbat procesul de fabricatie a iPhone 4 si a eliminat astfel problemele cu senzorii de proximitate si pierderea semnalului insa ramane de vazut ce impact vor avea aceste masuri asupra felului in care firma este perceputa la nivel global.

Articolul precedentPregateste Apple functia auto-rotate in SpringBoard?
Articolul următoriOS 4.1 beta disponibil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.