Preturile oficiale pentru iPhone 4 la Orange Austria

Se pare ca operatorul Orange din Austria a postat deja preturile oficiale pentru iPhone 4, cu mult inaintea oricarui alt operator din cele 18 tari care ar trebui sa primeasca iPhone 4 in luna iulie. Preturile incep de la 99€ si merg pana la 749€ in functie de abonamentul cu care este achizitionat terminalul.

Sincer sa fiu 729€ pentru un iPhone 4 de 16GB e un pret cam mare, cu 100€ peste cel din Apple Store Franta, iar daca stau bine si ma gandesc un iPhone 4 de 32GB ar putea ajunge la 850€?! Preturile acestea se aplica pentru clientii existenti, nici nu vreau sa ma gandesc la ce pret va comercializa Orange Austria iPhone 4 la liber insa va fi unul mare de tot.

13 COMENTARII

  1. m-am uitat la pretul pentru cel cu 32gb, si este 849euro (l-ai nimerit).

    Nu stiu ce sa cred, dar de pe site se pot cumpara toate modelele de iphone 4 (chiar si cel alb), iar termenul de livrare este de pana la 14 zile.

  2. Rectific, termenul de livrare este de pana la 14 zile (este valabil pentru produsele de pe stoc).

    Am intrat sa verific daca este dispomibil, iar rezultatul a fost (Jetzt bestellen. Lieferzeit 4-6 Wochen) adica in 4 – 6 saptamani de la comanda.

  3. Pai daca la Orange Austria costa atata va dati seama ce scump va fi la orange Romania! Eu am vb cu cineva din anglia si imi poate cumpara Iphone 4 la de 16gb la 600 de euro si mi-l trimite prin DHL cu 80 de euro deci pret total 680 de euro, nu pot intelege cum un operator poate vinde mai scump un telefon decat la liber! Eu tot astept la Orange Ro sa apara sper ca undeva pe la 300 de euro la un abonament de 20 de euro si il voi achizitiona de acolo.

  4. o sa fie la orange da prin septrembrie i4 16gb undeva la 450 E la ab de 20 e pe 2 ani

    astazi s-a livrat si i4-le meu in UK miercuri pe 21 iulie il primesc in Ro abia astept:D

  5. Eu nu vreau sa mil cumpar acuma deoarece mai astept sa se rezolve problema cu semnalul. Si cand ma gandesc ca mi-am vandut 3gs acu 1 luna si am 700 de euro acum in buzunar dar sincer mai astept pana o sa mil iau. Ma gandeam sa imi iau iara un 3gs codat pe orange cu 380 de euro si cand o fi il voi vinde si imi iau iphone 4 de la orange.