Video : Test al puterii semnalului pe un iPhone 4 cu iOS 4.1 beta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iwLPxbhJWPY[/youtube]

Se pare ca noua formula de calcul a puterii semnalului implementata de Apple in iOS 4.0.1 si iOS 4.1 beta are efect asupra, iar clipul video de desupra confirma acest lucru. Daca pana acum semnalul scadea pana in punctul in care afisa “No Service” iata ca acum semnalul scade doar cu o bara indiferent cat de mult este tinuta mana in zona cu probleme. Asta nu inseamna ca problema de design a fost rezolvata ci pur si simplu ca telefonul afiseaza diferit semnalul acum.

Problemele acestea cu semnalul sunt dependente si de acoperirea operatorilor in anumite zone, astfel ca daca va aflati intr-o zona cu acoperire buna atunci probabil telefonul nu va fi afectat indiferent cum este tinut, insa daca telefonul se afla intr-o zona cu acoperire slaba atunci plasarea mainii in zona cu probleme ar putea duce la pierderea partiala/totala a semnalului.

Nu uitati ca diseara voi face o sesiune de Live blogging despre conferinta Apple unde se va discuta cel mai probabil despre recentele probleme cu semnalul ale iPhone 4.