Prima Pagina Apple Video : Test al puterii semnalului pe un iPhone 4 cu iOS...

Video : Test al puterii semnalului pe un iPhone 4 cu iOS 4.1 beta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iwLPxbhJWPY[/youtube]

Se pare ca noua formula de calcul a puterii semnalului implementata de Apple in iOS 4.0.1 si iOS 4.1 beta are efect asupra, iar clipul video de desupra confirma acest lucru. Daca pana acum semnalul scadea pana in punctul in care afisa “No Service” iata ca acum semnalul scade doar cu o bara indiferent cat de mult este tinuta mana in zona cu probleme. Asta nu inseamna ca problema de design a fost rezolvata ci pur si simplu ca telefonul afiseaza diferit semnalul acum.

Problemele acestea cu semnalul sunt dependente si de acoperirea operatorilor in anumite zone, astfel ca daca va aflati intr-o zona cu acoperire buna atunci probabil telefonul nu va fi afectat indiferent cum este tinut, insa daca telefonul se afla intr-o zona cu acoperire slaba atunci plasarea mainii in zona cu probleme ar putea duce la pierderea partiala/totala a semnalului.

Nu uitati ca diseara voi face o sesiune de Live blogging despre conferinta Apple unde se va discuta cel mai probabil despre recentele probleme cu semnalul ale iPhone 4.

 • bodoo69

  un rahat de test.

  testul cel mai concludent a fost facut la inceput cand era un iP4 si un alt telefon

  -suna de pe unu pe celalalt, si cand era in searching<i /> atunci se inchidea convorbirea.

  -acum poate sa iti scada o bara sa ai 4 bare care de fapt inseamna searching (probabil) si ti se inchide convorbirea si tu de fapt vezi ca ai semnal aproape full

 • Jder

  omu e in bucatarie , unde are cel mai prost semnal din casa.

  oricum daca e la oras… asta nu inseamna nimic.

 • Cicci

  Concludenta zero. Plus ca, in cazul in care telefonul ramane fara semnal, e irelevant ca tie iti afiseaza 4 sau 5 linii. Aveam problema asta la un N93, ma sunam de pe un alt telefon si imi intra mesageria, iar la semanl aveam maxim. La momnetul respectiv trageam concluzia ca reteaua portocalie e de cacao, desi probabil era telefonul. Acum lumea nu cred ca va pune botul la faza cu reteaua, degeaba incerca cei de la apple sa o dreaga.