Samsung raspunde acuzatiilor privind problemele cu antena

0

Dupa ce RIM si HTC au atacat Apple privind modul in care a ales sa gestioneze problema cu semnalul la iPhone 4 iata ca a venit si randul celor de la Samsung sa dea un comunicat oficial. Samsung sustine ca pana acum nu au existat probleme cu semnalul la terminalul Omnia II, prezentat pe site-ul Apple ca fiind unul dintre smartphone-urile care pierde semnal daca e tinut intr-o anumita pozitie, si nici nu vor exista astfel de probleme in viitor. Antena GSM la Samsung Omnia II este pozitionata in partea de jos a terminalului fiind astfel ferita de orice fel de contact direct cu mana utilizatorului si implicit de problemele aferente.

“The antenna is located at the bottom of the Omnia 2 phone, while iPhone’s antenna is on the lower left side of the device. Our design keeps the distance between a hand and an antenna. We have fully conducted field tests before the rollout of smartphones. Reception problems have not happened so far, and there is no room for such problems to happen in the future”

Se pare ca Apple a “calcat pe bataturi” producatorii de terminale mobile insa probabil prea putin ii pasa, totusi Samsung este un furnizor de ecrane pentru iDevices asa ca mi se pare putin fortata includerea terminalelor Samsung in categoria smartphone-urilor care pierd semnal cand sunt tinute intr-un anumit mod.