Prima Pagina Apple T-Mobile Olanda da maine drumul la pre-comenzi pentru iPhone 4

T-Mobile Olanda da maine drumul la pre-comenzi pentru iPhone 4

Incepand de maine T-Mobile Olanda va deschide sesiunea de pre-comenzi pentru iPhone 4, fiind prima tara(din cele 17 in care urmeaza sa se lanseze iPhone 4 in iulie) in care incep pre-comenzile pentru noul iPhone 4. Pre-comenzile vor fi deschise maine, 20 iulie, doar pentru clientii T-Mobile Olanda urmand ca de poimaine, 21 iulie, pre-comenzile sa fie disponibile pentru orice persoana interesata.

On 20 July from 8:00 or so, all our customers can book the exclusive iPhone 4.  For the rest of Holland, not T-Mobile customers, the preorder will begin July 21, so be sure to be the first day!

Deocamdata Apple nu a anuntat vreo data oficiala pentru deschiderea pre-comenzilor in Apple Store insa presimt ca acestea vor incepe cel tarziu pe 23 iulie,  asta luand in considerare faptul ca in SUA pre-comenzile au inceput cu 9 zile inainte de comcercializarea efectiva a terminalului.

 • alexpure

  @zaone – salut.

  Spune-mi te rog de unde pot cumpara si eu iPhone 4G. Ce stii de Germania, pe langa T-Mobile mai e si altceva? Am pe cineva acolo si as putea sa-l iau la abonament cu toate ca prefer FREE.

  EDIT: Am gasit pe un site undeva la 840 E (sim free).

  Numai bine!

 • In Germania e vandut codat pe T-Mobile.

 • razvan

  din Austria as putea sa il iau free?si unde as putea sa fac precomanda?

 • La Orange austria, am scris un articol saptamana trecuta despre ei, cauta-l.