Noua solutie de jailbreak va fi disponibila inainte de iOS 4.1

comex a anuntat ca nu va astepta iOS 4.1 pentru a lansa solutia sa de jailbreak, iar prin acest anunt a linistit foarte multe persoane care asteapta cu nerabdare sa isi jailbreak-uiasca/decodeze telefonul. comex a mai spus ca noua solutie de jailbreak ar trebui sa functioneze atat pe 4.0 cat si pe 4.0.1 deoarece singurele diferente dintre cele 2 versiuni de soft constau in afisarea diferita a barelor de semnal.

Va reamintesc faptul ca aceasta noua solutie de jailbreak va necesita, cel mai probabil, activarea telefonului cu cartela operatorului pe care e codat inainte de a face jailbreak-ul, deci cautati-va cartele pana va fi lansata noua solutie de jailbreak altfel nu o veti putea folosi.

Articolul precedentProfit record pentru Apple in prima parte a acestui an
Articolul următorVodafone lanseaza cartela micro-SIM in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.