Prima Pagina iPad Orange publica informatii despre cartelele micro-SIM

Orange publica informatii despre cartelele micro-SIM

Astazi am cautat informatii in legatura cu cartela micro-SIM la Orange si, ca prin minune, am gasit o pagina in care Orange vorbeste despre noile cartele compatibile cu tableta iPad si iPhone 4. Iata informatiile celor de la Orange in legatura cu cartela micro-SIM :

cartela Micro-SIM

Cartela Micro-SIM poate fi utilizată împreună cu cele mai noi generaţii de telefoane mobile sau tablete PC (exemplu, iPhone 4 şi iPad). Dacă vrei să ştii dacă telefonul tău este compatibil cu cartela Micro-SIM consultă manualul de utilizare al acestuia.

Cartela Micro-SIM este de dimensiuni mai mici faţă de cartela SIM standard.

dimensiuni cartela SIM
–          lungime:              25 milimetri
–          lăţime:                  15 milimetri
–          grosime:              0,76 milimetri

dimensiuni cartela Micro-SIM
–          lungime:              15 milimetri
–          lăţime:                  12 milimetri
–          grosime:              0,76 milimetri

Cartela Micro-SIM şi cartela SIM pot beneficia de aceleaşi servicii de voce şi de date.

Principalele caracteristici:

 • capacitate de stocare de 128 KB
 • 250 de contacte
 • 50 de mesaje scrise

Din pacate ce de la Orange nu specifica in ce conditii poate fi achizitionata o astfel de cartela insa in comunicatul publicat de Orange acum cateva saptamani se specifica faptul ca abonatii pot schimba cartela SIM cu una micro-SIM gratuit iar cei care au cartele prepay vor trebui sa achite o anumita suma pentru a intra in posesia unei asemenea cartele. Nu stiu daca se gasesc cartele micro-SIM la magazinele Orange, nu am vazut vreun comunicat oficial prin care sa anunte ca au inceput sa le distribuie, insa in vechiul comunicat se spunea ca distributia va incepe de pe 15 iulie.

Si-a achizitionat cineva o astfel de cartela? Daca da, in ce conditii?

 • srdg

  Si pe siteul Vodafone spune ca se gasesc deja microsimuri la ei si in ce conditii se ofera!

 • Si ce legatura are stanga cu dreapta? Am scris ieri de Vodafone.

 • srdg

  Sunt aceleasi conditii ca la vodafone. Eu am microsim de la orange.

 • mario

  abonamentele sint identice cu un sim normal si la orange si la vodafone.facind o comparatie de abonamente orange stau mult mai bine .

 • ADY

  @zaone: zimi si mie te rog, care e traba cu micro simul ?? in afara ca e mai mic ce face in plus fata de simul normal ???k sincer nu am inteles care e traba cu micro simul

  mersi mult

 • Valentin

  Nu este nici o treaba, pur si simplu Iphone 4 si Ipad 3G folosesc microsim. Pe cel normal nu vei putea sa-l folosesti cu cele doua device-uri.

 • mctano

  inseamna ca esti total in afara subiectului !

  nu iti va folosi la nimic.

 • iPhone 4 si iPad functioneaza doar cu micro-SIM. SIngura diferenta intre un SIM normal si un micro-SIM e marimea.

 • ADY

  multumesc. pai nu am inteles de ce se discuta asa de mult pe tema asta, dasta am intrebat ce face in plus micro simul ca tot citeam si nimic interesant.

 • iGogo

  Am studiat problema cu micro-simul atat la vodafone cat si la orange. Cei de la vodafone au dat din umeri spunand ca inca nu le-au venit iar cei de la orange au pe stoc de cateva saptamani dar costa 7 euro pentru orice varianta de schimbare din sim in micro-sim. Asa ca am luat foarfecul si am taiat simul la dimensiunile gasite pe net. Nu consider ca merita 7 euro inlocuirea simului. Dureaza 30 de secunde sa-l aduci din foarfec la dimensiunea unui micro-sim. Cautati pe google si gasiti imediat ce , cat si cum…

 • Hmm, initial au spus ca e gratuit, acum o saptamana am intrebat la un Orange Store si am primit acelasi raspuns… Oricum si in afara operatorii vand micro-SIM-urile asa ca …

 • pt 10 lei gasesti destui care sa iti taie cartela normala in microsim, si pt 15 lei gasesti adapor daca vrei sa bagi microsimu in telefon cu sim normal.

 • tachini11

  Salutari

  MicroSim-ul la Vodafone poate fi cumparat online pe Vodafone.ro si este aprox 20 lei!…eu am comandat 2 sim-uri de genul acesta si le-am primit dupa doua zile …transport gratuit

  Varianta Orange este disponibila in OrangeShop!…cel putin la Brasov..

  Va salut pe toti

 • Alexutza

  Buna!!! Si eu mi-am achizitionat un Nokia Lumia 610!Tocmai acasa am observat ca are Micro-Sim in loc de Sim normal!Eu nu am abonament la Orange!Am cartela Sim normala fara abonament!Faceti-ma sa inteleg eu daca ma duc la un Orange Shop imi da micro-simul gratuit sau contra cost!?Dca mi-l da contra cost cat costa??