iGlowPhone – Folia fosforescenta pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vbm874c_VRs[/youtube]

In clipul video de mai sus aveti prezentata o folie de protectie fosforescenta pentru iPhone 4, un concept destul de interesant care functioneaza destul de bine. Folia “lumineaza” la doar cateva secunde dupa ce e expusa la lumina, deci materialul pare a fi de buna calitate. Pentru test a fost folosit un model alb de iPhone 4, care acum nu se gaseste pe piata, insa sunt destul de sigur ca rezultatul nu ar fi acelasi cu un model negru pentru ca nu ar reflecta la fel de bine lumina. Producatorul afirma ca aceasta folie rezolva si problemele cu semnalul si are probabil dreptate deoarece foliile laterale acopera antenele si astfel se evita contactul direct cu ele si implicit pierderea semnalului.

Oricum ideea e interesanta si merita incercata daca aveti un ban in plus si chef de facut teste. Folia se numeste iGlowPhone si este disponibila in 2 versiuni : una care vine doar cu folii fluorescente si costa 11.99$; iar cea de-a doua are un backplace fosforescent si o folie pentru ecran(in plus fata de cealalta) si costa 14.99$. Foliile pot fi achizitionate doar de pe site-ul oficial al producatorului.

Thanks Ion.

2 COMENTARII

  1. Daca stai sa ii analizezi functionalitatile, adica folie de protectie (full body daca iei al 2-lea pachet), fluorescenta ca sa iti gasesti telefonul, protejeaza antenele si nu ai probleme cu semnalul, ajungi la concluzia ca merita 14.99$. Singura problema la care inca nu se poate raspunde pentru ca e un produs nou, e daca e si de buna calitate, inafara de proprietatea de fluorescenta, care se vede ca se activeaza imediat.