Ultimul avertisment in legatura cu activarea telefoanelor pentru noua solutie de jailbreak

Acesta este ultimul avertisment in legatura cu procurarea cartelelor pentru activarea telefoanelor voastre in vederea folosirii noii solutii de jailbreak care, va fi cel mai probabil, disponibila saptamana viitoare. Noua solutie de jailbreak va fi tot userland, adica la fel ca Spirit, si va necesita activarea telefonului inaintea inceperii operatiunii de jailbreak deoarece acest tip de jailbreak nu permite hacktivarea telefonului in prealabil. Activarea este necesara pentru absolut orice telefon! Pentru iPhone 3G exista deja solutii de jailbreak pentru iOS 4.x asa ca nu e nevoie sa folositi noua solutie de jailbreak, insa daca vreti sa o folositi atunci trebuie sa activati telefonul in prealabil.

Aveti aici o lista a operatorilor de pe glob si ce iPhone-uri sunt codate pe respectivii operatori, nu pot sa va asigur ca lista e 100% corecta insa e un punct de pornire. O a doua varianta ar fi cartelele de activare gen OneSim care activeaza iPhone-uri pentru majoritatea telefoanelor existente pe piata.

Aveti un topic dedicat cartelelor de activare aici si va rog sa va uitati peste el pentru ca sunt postate adresele unor service-uri GSM care au cartele pentru anumiti operatori. Va rog sa nu va faceti reclama in comentarii pentru ca le voi sterge pe loc.

34 COMENTARII

  1. Am gasit pe net, de vanzare, niste cartele care cica activeaza telefonul. pe o k a zi i mai exact. Nu am cum sa fac sa ma intalnesc fata in fata cu tipul care vinde si de asemenea nu am cum sa stiu exact ca telefonul meu (iphone 3gs , codat pe orange franta) se va activa cu aceasta cartela. Cum as putea sa verific, sau sa am garantia ca aceasta cartela va merge??? 🙂 sau daca imi recomandati sa cumpar aceasta cartela, sau alta solutie…

  2. Practic vii si ne ceri sa ghicim daca va merge o cartela cumparata pe okazii? Majoritatea functioneaza insa am citit ca sunt unele care nu merg pe toti operatorii. Ce model de cartela e?

  3. salut tututror , am o rugamite mare, sa imi explice si mie cineva eu am un iphone 3gs cu ios 4.0 instalat din cate ma pricep eu el este activat pt ca pot sa bag aplicatii gratuite ma joc pe el , etc etc si imi zice ca no sim instaled , as vrea sa stiu daca mai e nevoie de aceea cartela pe care am avuto cand l am activat pt ca acu nu o mai detin si as vrea sa stiu dac imi treuie neaparat la jailbreak cand o sa apara ca sa ii pot face jaibreak .ms fain

  4. @Lyv nimeni nu o sa-ti dea vreodata garantii de genul.

    posibilitatea de a activa un iphone cu asemenea cartele in unele cazuri se datoreaza faptului ca exista brese de sistem, nu pt ca asa a fost construi telefonul. Poti risca sa dai banii pe o cartela posibil inutila sau poti sa te duci la service…

    Din pacate cea mai mare problema este ca nu se gasesc, si tot ce vine din afara costa aproximativ 50$. de exemplu cu cartele 3 in 1 de la dits ajungi la $ 60. 10 $ simu si 50 $ transportul. asta pe situl oficial.. si de pe ebay ajungi undeva la 40$

    in loc sa stati sa intrebari si dupa sa injurati ca a zis nenea dorel ca cu cartela x iti faci treaba si v-ati luat teapa, mai bine incepeti sa cautati nume si solutii, posibilitati de cumparare si aia e..

  5. apropo…

    dits phonebook sim 3 in 1 se gaseste

    one sim eu n-am gasit

    turbo sim am inteles ca nu ajuta la 3gs

    mai zicea ceva de un card 16 in 1 ( pe ebay se numeste super sim.. in unele variante x-sim ) dar nu stiu cat isi face treaba pt ce avem noi nevoie

    si ce e si mai urat, singurele simuri de deblocat pe care le-am gasit, se afla pe un site distrubuitor de piese GSM care ste pt SE si nokia… si se vand doar serviceurilor GSM sau persoanelor autorizate deci .. zero.

    nu stiu unde gasiti voi pe okzaii unlock sim ca eu am vazut decat o licitatie cu turbo sim :))

    varinata buna ramane cea de la dits si sunt 2 cai…

    ori site oficial, livrare din china… 9-10 $ bucata + 40 $ transportul pana in ro

    ori ebay india unde e vreo 10 $ simul si 68 lei transportul in maxim o luna , calculat dupa schimbul valutar de vineri 😀

  6. Multumesc mult pentru raspuns.
    La mine in telefon apare MC132B si in acea lista am gasit MC132B/A, acel "/A" inseamna ceva anume sau nu are importanta?

  7. Detin un astfel de card (one sim) si functioneaza fara niciun fel de pb. L-am achizitionat dupa Okazii cu 100lei si decodeaza orice operator (cel putin pana acum nu am avut niciun esec).

    Se introduce in telefon, se conecteaza la iTunes si in 20sec tel este activat.

    Pentru mai multe detalii tiberiu.cheran@gmail.com.

  8. Daca iei doar una, tot la 30$ ajungi, si mai astepti sa vin si de-afara, si alte alea. Nu stiu, v-ati cumparat telefoane de 1300+ lei si stati acum si va cacaiti la cat sa dati pe o cartela care practic va face telefonul functional (ca dupa activare e gratis solutia). Eu cand am aflat de One Sim, m-am si dus sa o iau(am avut si posibilitatea de proba, da, e un mare bonus). Diferentele oricum nu vor fi colosale, asa ca pentru ce atata tevatura?

  9. Ah, si daca sunteti asa de multi care vreti si sunteti dispusi sa le luati la gramada, de ce nu vorbiti cu cel ce da OneSim-u si sa va faca discount? Dar nu, la romani e scump, luam de-afara…of of.
    Scuze de post dublu, am utat de edit.

  10. @cft ai putea sa imi dai o adresa de mess de a taca imivine mai usor sa te intreb cate ceva de cartela aia on sim, id meu este emanuel27lulu. ms

  11. Detin o cartela onesim achizitionata de pe okazii.ro, daca este cineva din Craiova sau din apropiere ne putem intalni oricand pt as activa iphoneul, nu va costa nimic. Lasati un reply aici.

  12. pare sa mai fi aparut o versiune de astfel de cartela. Pentru cine are nevoie si considera ca asta e un pret mai bun: