Ultimul avertisment in legatura cu activarea telefoanelor pentru noua solutie de jailbreak

34

Acesta este ultimul avertisment in legatura cu procurarea cartelelor pentru activarea telefoanelor voastre in vederea folosirii noii solutii de jailbreak care, va fi cel mai probabil, disponibila saptamana viitoare. Noua solutie de jailbreak va fi tot userland, adica la fel ca Spirit, si va necesita activarea telefonului inaintea inceperii operatiunii de jailbreak deoarece acest tip de jailbreak nu permite hacktivarea telefonului in prealabil. Activarea este necesara pentru absolut orice telefon! Pentru iPhone 3G exista deja solutii de jailbreak pentru iOS 4.x asa ca nu e nevoie sa folositi noua solutie de jailbreak, insa daca vreti sa o folositi atunci trebuie sa activati telefonul in prealabil.

Aveti aici o lista a operatorilor de pe glob si ce iPhone-uri sunt codate pe respectivii operatori, nu pot sa va asigur ca lista e 100% corecta insa e un punct de pornire. O a doua varianta ar fi cartelele de activare gen OneSim care activeaza iPhone-uri pentru majoritatea telefoanelor existente pe piata.

Aveti un topic dedicat cartelelor de activare aici si va rog sa va uitati peste el pentru ca sunt postate adresele unor service-uri GSM care au cartele pentru anumiti operatori. Va rog sa nu va faceti reclama in comentarii pentru ca le voi sterge pe loc.