Video : Un Game Pad pentru iPhone foarte interesant

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SkB9vQDY3eU[/youtube]

In clipul video de mai sus aveti prezentat un game pad pentru iPhone foarte interesant, modelul acesta functionand doar cu iPhone 2G in momentul de fata insa alte modele compatibile cu iPhone 3G/3GS, si probabil iPhone 4, vor fi disponibile in curand. Game Pad-ul este alcatuit din 4 butoane pozitionate in partea dreapta a pad-ului, un D-pad multidirectiona in partea stanga si 2 butoane pentru “Start” si “Select” pozitionate sub D-pad. Conceptul e interesant si foarte util iar dupa cum vedeti din video functioneaza fara probleme, lag-ul e de la terminalul iPhone 2G care pare depasit de joc.

Acest iPhone Game Pad a fost conceput de o firma din Australia si deocamdata nu se stie cand va fi pus in productie deoarece firma cauta colaboratori pentru a investi in proiect. Sincer sa fiu as da banii pe asa ceva daca ar fi disponibil la un pret rezonabil, voi?

8 COMENTARII

  1. Am o nedumerire. Superba inventie si s-ar vinde foarte bine. Insa ce nu inteleg eu este pe ce principiu merge. Daca nu are o conexiune la aparatul in sine, si totusi nici nu atinge aparatul cumva pe display, cum naiba functioneaza? Ca pare doar o carcasa si cam atat. Ori nu am am urmarit eu bine clipul, dar mi se pare ciudat cum butoanele alea chiar functioneaza fara sa aibe vreo legatura hardware cu aparatul in sine…Any ideea?

  2. P.S. Ok am intrat pe site si m-am lamurit. Totusi toate legaturile se face prin Mufa aceea cu 30 de pini. Foarte tare gadgetul 🙂 cum apare unu si pentru Ipod Touch 2G MC model imi iau si eu unu. E superb ca si asa folosesc mult IPDT-ul meu pentru joculete 🙂 Sper sa fie accesibil ca pret 🙂