Despre jailbreak si decodare pe iOS 4.1 beta 2

In primul rand vom vorbi despre decodare, deoarece noul iOS 4.1 beta 2 are un baseband nou care blocheaza exploit-ul folosit pentru decodarea baseband-ului anterior, deci va lasa fara decodare pentru o perioada nedeterminata. Avertizarile au venit si de la iH8sn0w si de la sherif_hashim(omul care a descoperit exploit-ul folosit acum de ultrasn0w), asa ca respectati-le si nu instalati iOS 4.1 beta 2 in telefoanele voastre daca aveti nevoie de decodare. Nu se stie cand va fi disponibila o solutie de decodare pentru noul baseband, asa ca nu va fortati norocul.

redsn0w 0.9.5 beta 5-5 lansat acum aproape o luna de catre Dev Team poate fi folosit in continuare pentru a face jailbreak pe iOS 4.1 beta 2 pentru iPhone 3G/iPod Touch 2G(non-MC). Totusi, MuscleNerd avertizeaza ca respectiva solutie de jailbreak trebuie actualizata pentru a functiona 100% corect cu toate modificarile din iOS 4.1 beta 2, insa acest lucru nu se va intampla acum ci abia dupa lansarea noii solutii de decodare/jailbreak. Deci daca faceti jailbreak cu acea versiune de redsn0w e foarte posibil sa intampinati dificultati in folosirea sistemului.

In concluzie NU faceti update la iOS 4.1 beta 2 daca vreti decodare si NU face jailbreak pentru ca solutiile existente trebuie actualizate.

Articolul precedentiOS 4.1 beta 2 disponibil, iata ce noutati aduce
Articolul următorDespre noul Apple Battery Charger
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.