Despre jailbreak si decodare pe iOS 4.1 beta 2

In primul rand vom vorbi despre decodare, deoarece noul iOS 4.1 beta 2 are un baseband nou care blocheaza exploit-ul folosit pentru decodarea baseband-ului anterior, deci va lasa fara decodare pentru o perioada nedeterminata. Avertizarile au venit si de la iH8sn0w si de la sherif_hashim(omul care a descoperit exploit-ul folosit acum de ultrasn0w), asa ca respectati-le si nu instalati iOS 4.1 beta 2 in telefoanele voastre daca aveti nevoie de decodare. Nu se stie cand va fi disponibila o solutie de decodare pentru noul baseband, asa ca nu va fortati norocul.

redsn0w 0.9.5 beta 5-5 lansat acum aproape o luna de catre Dev Team poate fi folosit in continuare pentru a face jailbreak pe iOS 4.1 beta 2 pentru iPhone 3G/iPod Touch 2G(non-MC). Totusi, MuscleNerd avertizeaza ca respectiva solutie de jailbreak trebuie actualizata pentru a functiona 100% corect cu toate modificarile din iOS 4.1 beta 2, insa acest lucru nu se va intampla acum ci abia dupa lansarea noii solutii de decodare/jailbreak. Deci daca faceti jailbreak cu acea versiune de redsn0w e foarte posibil sa intampinati dificultati in folosirea sistemului.

In concluzie NU faceti update la iOS 4.1 beta 2 daca vreti decodare si NU face jailbreak pentru ca solutiile existente trebuie actualizate.