Planetbeing cere comunitatii iPhone sa ii rasplateasca munca

Aseara Planetbeing, membrul Dev Team care a lucrat poate cel mai mult la noua solutie de decodare pentru iPhone 4(insa cu siguranta si la cea pentru iOS), a facut un apel catre comunitatea iPhone sa ii “rasplateasca” munca si sa ii cumpere aplicatia Signal disponibila in Cydia. Despre Signal am vorbit aici, asa ca nu mai intru indetalii, si va spun doar ca aplicatia costa 5$, este disponibila in Cydia, si este foarte utila daca vreti sa aflati toate detaliile legate de semnalul GSM ce trece prin telefonul vostru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yJD4svkU_ss[/youtube]

Dev Team are o politica stricta in ceea ce priveste donatiile, adica refuza sa le primeasca insa nici nu le cere, asa ca Planetbeing a facut o aplicatie prin care sa ofere un serviciu utilizatorilor de iPhone, insa totodata sa primeasca o rasplata din partea celor pentru care lucreaza. Avand in vedere ca mesajul a mai fost postat azi pe Twitter, exista posibilitatea ca nu foarte multa lume sa fi cumparat aplicatia, asa ca eu unul va indemn sa o cumparati daca apreciati munca lui planetbeing.

11 COMENTARII

  1. Nu stiu daca ai un articol pe subiectul asta, dar as vrea sa stiu cum se procedeaza si cum achizitionezi programe din cydia. Imi spune sa ma inregistrez, dar nu gasesc niciunde.

  2. Zaone vreau si eu o parere personala … se merita trecerea la iOS4 (acum am OS 3.1.3 JB) ?

    Din ce am citit pana acum in afara de multitasking si foldere (care nu mi se par mare smecherie – adica se poate si fara) nu aduce nimic spectaculos noul OS, ba mai mult sunt chiar probleme … daca ai niste argumente pro/contra …. eventual sa scrii un nou articol despre asta … probabil sunt multi care isi pun intrebarea …

  3. Scurt : pe 3G nu merita pentru ca se misca execrabil. Pe 3GS merita, e un plus si performanta e aproximativ la fel.

    Eu nu ma intorc ls iOS 3, m-am invatat cu 4 si 3 e istorie deja. Diferentele nu sunt spectaculoase insa nu vad ce te retine sa treci la iOS 4, majoritatea problemelor sunt legate de incompatibilitatea unor aplicatii cu iOS 4 si poate asta ar fi un argument contra update-ului.

  4. Compatibilitatea nu ma deranjeaza pentru ca o sa se rezolve in timp …. ma gandeam mai mult la baterie si la viteza cu care ruleaza so, dar probabil o sa fac si eu miscarea asta daca zici ca performanta e tot cam acolo si acum mai ales ca exista o solutie de JB si unlock 🙂 (am 3gs)

    multumesc frumos si felicitari pentru site