Locktopus : seteaza o parola pentru aplicatiile tale

Locktopus este o aplicatie, compatibila cu toate device-urile si cu orice firmware de la 3.x la 4.x, prin intermediul careia puteti seta o parola pentru aplicatiile instalate in terminalele voastre. Locktopus functioneaza intr-un mod asemanator cu alte aplicatii ce indeplinesc aceasta functie insa spre deosebire de aceasta are o implementare mult mai simpla : deschideti aplicatia, setati o parola principala apoi inchideti aplicatia si mergeti in SpringBoard; selectati o aplicatie pana acestea incep sa “tremure” si veti vedea un “lacat” in partea stanga jos a fiecarei aplicatii, apasati pe el, aplictia selectata va fi blocata si va necesita o parola pentru a fi deschisa.

Use lock toggles in wiggle mode
The default password is: password
Change the password from Settings app
Forget your password? Reinstall this extension with Cydia. If you locked Cydia, you must disable this extension with SBSettings, or by manually renaming or removing it via SSH. Upon the doing so, you can open Cydia and reinstall. Contact the authors if you need further assistance.

Aplicatia e foarte utila, dar in acelasi timp usor de folosit, iar daca uitati parola setata trebuie doar sa reinstalati aplicatia pentru a o reseta. Locktopus e diponibila in Cydia pentru doar 2$.