Prima Pagina aplicatii Locktopus : seteaza o parola pentru aplicatiile tale

Locktopus : seteaza o parola pentru aplicatiile tale

Locktopus este o aplicatie, compatibila cu toate device-urile si cu orice firmware de la 3.x la 4.x, prin intermediul careia puteti seta o parola pentru aplicatiile instalate in terminalele voastre. Locktopus functioneaza intr-un mod asemanator cu alte aplicatii ce indeplinesc aceasta functie insa spre deosebire de aceasta are o implementare mult mai simpla : deschideti aplicatia, setati o parola principala apoi inchideti aplicatia si mergeti in SpringBoard; selectati o aplicatie pana acestea incep sa “tremure” si veti vedea un “lacat” in partea stanga jos a fiecarei aplicatii, apasati pe el, aplictia selectata va fi blocata si va necesita o parola pentru a fi deschisa.

Use lock toggles in wiggle mode
The default password is: password
Change the password from Settings app
Forget your password? Reinstall this extension with Cydia. If you locked Cydia, you must disable this extension with SBSettings, or by manually renaming or removing it via SSH. Upon the doing so, you can open Cydia and reinstall. Contact the authors if you need further assistance.

Aplicatia e foarte utila, dar in acelasi timp usor de folosit, iar daca uitati parola setata trebuie doar sa reinstalati aplicatia pentru a o reseta. Locktopus e diponibila in Cydia pentru doar 2$.

 • Liviu

  Nu e nevoie de aceasta aplicatie,se gaseste in Cydia GRATUIT LOCKSCREEN care face acelasi lucru insa nu costa nimic 🙂

 • Liviu

  Scuze,denumirea corecta este LOCKDOWN !

 • MSlv

  ce tema este in poze? arata foarte tare!!!

 • com

  Liviu, Lockdown nu mergea pe iOS4 ultima data cand am incercat eu.

 • JohnnyUSA

  Lockdown nu este compatibila cu iOS4, in plus, Locktopus parca aduce mai multa functionalitate si manevrabilitate. Am cumparat-o fara a ma gandi de 2 ori. Merita toti banii, astept poate pot face dezvoltatorii si o optiune sa dai lock la folderul propriuzis.

 • Dorin940

  Adaugati sursa :http://apt.p2pworlds.co.uk (in cydia…) si o puteti lua gratuit… Functioneaza sigur pe ios 4.0 si 4.0.1 , am incercat….