Prima Pagina aplicatii Yxflash 3.0.3 compatibil cu iPhone 4

Yxflash 3.0.3 compatibil cu iPhone 4

Yxflash este o aplicatie disponibila in Cydia care va permite sa vizionati clipuri video pe terminalele voastre, insa spre deosebire de aplicatia nativa iPod, va permite sa rulati si alte formate video decat standardul .mp4. Yxflash a fost actualizat astazi si noua versiune 3.0.3 aduce compatibilitatea cu iPhone 4, rezolva problemele cu formatul .wmw, dar imbunatateste performanta aplicatiei atunci cand rulati un film. Yxflash player poate rula urmatoarele formate video : Xvid / DivX, WMV, .Avi si .mp4, insa pentru a putea vedea un film trebuie mai intai sa il copiati in telefon in directorul / var / mobile / media /.

Yxflash poate fi descarcat gratuit din Cydia. Eu am folosit de destule ori Yxflash player insa niciodata nu am reusit sa vad un film fara intreruperi/sacadri. Nu stiu de la ce erau insa chiar si pe 3GS se mai bloca filmul din cand in cand.

 • danbolba@yahoo.com

  eu cnd ma uit la filme p iphone ma uit din ipod ca stiu sigur ca nu imi tzarcadeaza sau se opreste

 • andreybej

  poti vedea filme si cu subtitrari? sau exista vreo metoda daca nu?

 • ADY

  da exista am postat eu stai sa vad daca gasesc

 • ADY

  cauti programul allok video to mp3 convertor 5.1.0626 si il setezi sati converteasca pt iphone mp4 dai rezolutie 480×320

  peurma adaugi un film dai clic dreapta pe el dai la subtitle , selectezi subtitrarea si ii dai conver dureaza cam 30 min pt un film de 700mb si in converteste in 260mb.

  dupa care il pui in itunes si asta e

 • bOse

  Zaone, cum punem fisierele in : / var / mobile / media /.

 • ADY

  prin ssh

  solosesti winscp

  cauti pe youtube daca nu gasesti aici la zaone la tutorial

 • com

  Mie mi se pare mult mai ok OPlayer din AppStore. Pui direct din iTunes filmul .avi cu subtitrarea denumita la fel si il reda fara probleme. Nu mai trebuie codata subtitrarea in film si nu mai trebuie convertit in mp4.

 • andreybej

  am vazut acuma OPlayer in Appstore versiunea lite. Oare se descurca in a reda filme cu subtitrare? Mai are cineva idee?

 • com

  Am vazut eu aseara The Big Lebowski cu subtitrare .srt pe iPhone 3Gs. Pur si simplu intri in itunes, la iphone, apps, scroll down, si la OPlayer adaugi fisierele. le copiaza imediat dupa care le poti vedea fara probleme cu programul ala. Ia automat subtitrarea, poti seta formatul imaginii si alte lucruri.