Un iPod supraincalzit opreste circulatia trenurilor in Tokyo

Acum cateva zile reteaua de trenuri din Tokyo a fost blocata pentru 8 minute din cauza unui iPod care s-a supraincalzit si a “pocnit” in mana posesorului sau. iPod-ul emana un miros ciudat in interiorul trenului asa ca reprezentantii caii ferate au fost nevoiti sa opreasca trenul pentru a verifica sursa mirosului, si au fost surprinsi sa afle ca au oprit intreaga retea din cauza unui iPod ars.

Apple are o foarte mare problema din cauza iPod-urilor vandute in Japonia, acesta find al 60-lea iPod care se arde in mainile unui client. Zilele trecute Apple a inceput o companie de schimbare a iPod-urilor produse in anumite fabrici, insa se pare ca nu toti posesorii au apucat sa ajunga sa isi schimbe terminalul. Astfel de cazuri sunt rare in SUA si Europa insa anul trecut au aparut cateva stiri care prezentau iPhone-uri crapate “din senin” sau altele care au “pocnit” din cauza supraincalzirii.

7 COMENTARII

  1. de subliniat faptul ca intarzierea a fost doar de 8 minute…

    in romania 8 minute e o intarziere normala… si daca bubuia un ipod deja dvedeam pe realitatea : " ATENTAT CU BOMBE ASCUNSE IN IPOD "

    o fi de la furtunile astea magnetice 🙂