Tableta iPad cu ecran de 7 inch ar putea fi disponibila anul acesta

Conform unui ziar din Taiwan, Apple a negociat si semnat deja contracte cu cateva companii pentru livrarea de componente in vederea producerii unui nou model a tabletei iPad cu ecran de 7 inch. Acelasi ziar a anuntat anul trecut faptul ca iPad va produce o internet tablet, deci sursele sale sunt sigure, insa ramane de vazut daca data de lansare va fi anul acesta sau anul viitor. Acesta nu e primul indiciu ca Apple pregateste o noua tableta iPad, insa de data aceasta informatiile sugereaza faptul ca tableta iPad cu ecran de 7 inch este deja in productie, dar cel mai probabil e vorba despre niste unitati de test.

Eu persona nu cred ca Apple va lansa un nou model al tabletei iPad pana in ianuarie anul viitor pentru ca trebuie sa pastreze ciclul de 1 an intre produse. Defapt tableta iPad se vinde atat de bine incat ar putea chiar intarzia lansarea unui nou model.

Articolul precedentiPhoDroid 1SHOT si MxTube 2.0 lansate
Articolul următorVideo : Cum arata jocurile pe Windows Phone 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.