Prima Pagina Apple Panoul frontal al iPod Touch 4G este disponibil la vanzare in China

Panoul frontal al iPod Touch 4G este disponibil la vanzare in China

Se pare ca Apple isi pierde incet incet reputatia de firma care tinea cu strictete la masurile de securitate pentru a-si proteja viitoarele produse de la a fi expuse in media inainte de lansare. Prima mare lovitura a dat-o Gizmodo cu iPhone 4, apoi au aparut noile MacBook-uri in Vietnam, si acum componente din noul iPod Touch 4G apar la vanzare, desi dispozitivul nu a fost inca oficial lansat de Apple. Privind la acest panou, observam gaura pentru camera frontala, deci e sigur ca iPod Touch 4G va avea functia FaceTime si va putea face apeluri video, insa e totodata foarte posibil ca ecranul sa fie facut cu tehnologia Retina Display.

Acest nou model de iPod Touch va fi lansat in luna septembrie a acestui an, impreuna cu o noua linie de iPods, dar si cu iOS 4.1. Dupa cum se prezinta, iPod Touch 4G ar putea fi un adevarat best seller, daca va avea 2 camere atunci va fi aproape ca un iPhone 4, fara functia de telefonie.

 • andrey bejan

  mda. va fi ca un iphone 4 mai ieftin! sa speram ca a aaprea si pentru ipod touch husa cu cartela sim pentru a folosi functia de telefon ! in felul asta iesi mai ieftin daca iti iei un ipod 4 decat iphone 4 🙂

 • consol3

  Cum ai vrea tu sa apara chestia asta? cand telfonul nu are antena, si piesele necesare pentru a putea crea o convorbire…

 • Este in China un fel de carcasa cu chip GSM in ea, special facuta pentru iPod Touch-uri. Bagi iPod-ul in ea si poti suna.

 • Daca pozele sunt reale, atunci touchscreenul va fi la fel ca la iphone 2, respectiv corp comun geam+digitizer+lcd. Deoarece este un set de piese inseparabile, atunci cind se va defecta, pretul va fi marisor, cred ca in jur de 100 dolari. La modele anterioare de ipod touch dar si la iphone 3g, 3gs, 4, geamul+digitizer este separat de lcd.

 • Ana

  pai, e mai bine ipod touch 4, ca are facetime si oricum poti vorbi cu altii care au aceiasi generatie de ipod touch sau cu iphone 4, si, cum in curand o sa aiba foarte multi, o sa fie ca un telefon, singura difernta e ca o sa poti sa-ti si vezi contactele.
  Plus, iesi si mult mai ieftin cu ipod, mai ales ca la pretul iphone-ului se adauga si cartela/abonament, ca doar nu-l iei sa-l tii in vitrina.