Panoul frontal al iPod Touch 4G este disponibil la vanzare in China

Se pare ca Apple isi pierde incet incet reputatia de firma care tinea cu strictete la masurile de securitate pentru a-si proteja viitoarele produse de la a fi expuse in media inainte de lansare. Prima mare lovitura a dat-o Gizmodo cu iPhone 4, apoi au aparut noile MacBook-uri in Vietnam, si acum componente din noul iPod Touch 4G apar la vanzare, desi dispozitivul nu a fost inca oficial lansat de Apple. Privind la acest panou, observam gaura pentru camera frontala, deci e sigur ca iPod Touch 4G va avea functia FaceTime si va putea face apeluri video, insa e totodata foarte posibil ca ecranul sa fie facut cu tehnologia Retina Display.

Acest nou model de iPod Touch va fi lansat in luna septembrie a acestui an, impreuna cu o noua linie de iPods, dar si cu iOS 4.1. Dupa cum se prezinta, iPod Touch 4G ar putea fi un adevarat best seller, daca va avea 2 camere atunci va fi aproape ca un iPhone 4, fara functia de telefonie.

Articolul precedentApple testeaza iOS 4.1 cu cateva produse noi
Articolul următorApple nu mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.0.1/3.2.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.