Apple testeaza iOS 4.1 cu cateva produse noi

Cei de la Appleinsider au descoperit ca Apple testeaza noul iOS 4.1 cu cateva produse noi printre care : o noua versiune de iPod Touch, o versiune revizuita a tabletei iPad dar si un produs marcat “unknow hardware”, despre care nu se stie nimic concret deocamdata. Observati ca in imagine avem referinte la un device denumit “iPod 4.1”, adica o noua versiune a iPod Touch-ului, insa aceasta noua versiune va avea multe modificari atat din punct de vedere hardware cat si din punct de vedere software, spun asta deoarece Apple are tendinta de a marca device-urile similare cu nume de cod similare : iPhone 2,1(iPhone 3GS)l iPhone 4,1(iPhone 4), iar acum iPod 3,1(iPod Touch 3G) si iPod 4,1(iPod Touch 4G).

Referinta trecuta sub denumirea “iProd 2,1” reprezinta o versiune revizuita/o noua versiune a tabletei iPad, Apple folosind acelasi nume de cod anul trecut cand testa tableta iPad cu iOS 3.1. Se zvoneste ca Apple ar urma sa lanseze o noua tableta iPad pana de Craciun, iar testarea cu iOS 4.1 ar veni ca o confirmare a acestui lucru, insa trebuie luat in considerare faptul ca iOS 4.1 ar putea fi ultima versiune “majora” de iOS pana la lansarea iOS 5 din vara. Despre referinta trecuta cu “unknown hardware” nu se stie nimic deocamdata, totusi unii spun ca ar putea fi vorba despre noul Apple TV, insa in momentul de fata sunt doar speculatii.

So, Apple ne pregateste cateva produse noi, iPod Touch 4G stim sigur ca va fi lansat in septembrie, ramane de vazut cand vor fi lansate si celelalte 2.