Facebook 3.2.2 update si numarul utilizatorilor de iOS folosesc aplicatia

Developerii de la Facebook au lucrat in acest week-end pentru a rezolva problemele cu login-ul aplicatiei pentru iPhone, asa ca astazi avem noua versiune a aplicatiei care rezolva toate problemele. Noua versiune este 3.2.2 si in afara de rezolvarea acestei probleme nu aduce nimic nou.

Ieri am citit niste informatii foarte interesante despre Facebook si utilizatorii sai, mai exact lunar Facebook este folosit de aproape 100 milioane de utilizatori de iOS, adica aproape fiecare persoana care a achizitionat un terminal compatibil cu iOS foloseste Facebook. Steve Jobs spunea intr-o conferinta de acum cateva saptamani ca Apple a vandut peste 100 de milioane de terminale compatibile cu iOS, deci statisticile Facebook ar sugera ca un numar extrem de mare dintre cei care au cumparat un astfel de terminal folosesc si serviciile oferite de site-ul de socializare.

Mie unul mi se pare un numar exagerat de mare, chiar daca e la nivel global. Totusi sunt multi care habar nu au sa instaleze o aplicatie sau care nu au cont de Facebook.