Prima Pagina aplicatii iTV – Apple TV renascut

iTV – Apple TV renascut

Apple TV a fost unul dintre produsele companiei care nu a reusit sa “cucereasca” lumea in aceeasi masura ca si smartphone-ul iPhone sau tableta iPad, insa Apple si-a regandit strategia in ceea ce priveste Apple TV si va lansa o versiune refacuta a acestuia. iTV. In esenta Apple TV este exact ceea ce ii spune numele, un ecran mare de televizor pe care puteti vedea filme in format HD descarcate prin intermediul iTunes. Noul iTV va rula iOS 4.1(probabil) si pe langa posibilitatea de a descarca filme va da(probabil) utilizatorilor si posibilitatea de a descarca si rula aplicatii. Practic va fi o “extensie” a iDevice-urilor si va functiona impreuna cu acestea, astfel ca veti putea trimite pe iTV poze, filme, orice continut media, apoi il veti putea vedea direct pe “marele ecran” al iTV.

Kevin Rose, fondatorul Digg, spune ca iTV va fi lansat in luna septembrie a acestui an si conform surselor sale va functiona cam asa :

 • iOS TV Applications: Expect to see an iPhone/Pad like marketplace for television applications. Video sharing/streaming/recording apps, interactive news apps, and of course games.
 • a la carte (app) stations: With Apple’s iAds, content producers (eg. ABC/NBC/etc.) can directly monetize and distribute their content. This will eventually destroy the television side of the cable and satellite industry, as your only requirement to access these on-demand stations will be an internet connection. Say goodbye to your monthly cable bill.
 • .Me Picture/Video sharing: At $99 your parents, grandparents, and friends will have an iTV.  Sharing pictures/videos from your iPhone will happen with the push of a button.  Imagine getting a notification of new family videos the next time you turn on your TV. My mom will love this feature.
 • The iPad will turn into one big badass remote control: The iPad will be the preferred input device for the iTV. You’ll be able to editing videos, control games, and extend the interactive television experience. Imagine watching monday night football on the TV while viewing/exploring other camera angles on the iPad.

Nu pot sa spun ca ma atrage acest iTV, insa pretul este destul de atragator deoarece se presupune ca Apple il va comercializa la doar 99$.

 • Viteza

  Pretul de 99$ este atractiv daca marele ecran oferit este touch (si tare ma indoiesc de asta) si la fel de atractiv ar fi daca ai putea sa conectezi acest TV la alte surse alternative de redare video. Daca ar fi sa dai 99$ pe un ecran care nu are decat un port pt retea si alimentare, in acest fel fiind obligat sa iti cumperi/inchiriezi filme sa le vezi nu stiu cat de rentabil ar fi, cel putin in Romania.

 • Filip

  Viteza nu ai inteles nimic

  Ce apple numeste acuma apple tv nu este un televizor este o cutie ce reda formate media prin itunes

  Iar acum il va updata ! Nu este un Televizor

  iTV va fi un device ce il vei conecta la tv prin hdmi cel mai probabil si vei putea downloada si reda continut media

 • cashix4

  Abia astept sa apara,ma incanta foarte mult,l-as lua numai pentru podcast-uri,dar daca va rula iOs si va avea si aplicatii va fi perfect 🙂

 • Apple TV e minim 1200 lei la noi, destul de scump as zice.

 • " astfel ca veti putea trimite pe iTV poze, filme, orice continut media, apoi il veti putea vedea direct pe “marele ecran” al iTV. " – asta Deja poti face cu Apple tv actual (care este o cutie, nu un ecran, ce se ataseaza prin HDMI sau cabluri normale La tv…)
  Vor introduce conținut din cloud si aplicații probabil si îl vor ieftini ca sa fie bine vândut, eu unul sper ca pe cel vechi sa ii facă update La fel ca si cel nou….

 • claudiu

  eu cred ca cei 99 usd se refera, de fapt, la taxa anuala pentru serviciul .me, nu la aparatul in sine…. La inscrierea in mobileme, ai un free trial de 60 de zile apoi platesti o taxa anuala, fix de 99 USD 😉

 • No Way Claudiu, serviciul me se vinde bine Asa, o sa fie ceva ieftineala poate pe viitor dar La iTV ce o sa fie nou e asta sa vezi canale, emisiuni, filme si alte show-uri La un preț mai decent, astfel încearcă sa ii darame pe magnatii ce furnizează cablu si fac miliarde… Abia astept sa apară iTV si sa apară si Google TV 🙂

  E cineva de acord cu mine?

 • Parerea mea este ca iTV va fi iFail reloaded. Nu vad multa lume trecand de la TV la iTV prea curand.

 • Felix

  Io zic asa: daca telefoanele mobile sunt subventionate de operatorii de retele mobile, si daca Apple a introdus in iOS iAds, si daca iTV are iOS, atunci logica spune ca DA, iTV poate fi chiar si un "BIG bad ass TV" la numai 99$ atata timp cat banii vor curge din reclame, adica va fi "indirect" subventionat de operatorii de canale TV!

  CLEAR? Nu? Then CHARGE and AGAIN!

  Dito,

  Felix

 • Pingback: Apple angajeaza personal in vederea lansarii unui nou produs | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()