Prima Pagina aplicatii Proswitcher va fi pana la urma compatibil cu iOS 4.0

Proswitcher va fi pana la urma compatibil cu iOS 4.0

Saptamana trecuta chpwn a scris un articol pe blogul personal in care explica tuturor celor care i-au cerut sa actualizeze aplicatia ProSwitcher pentru a fi compatibila cu iOS 4 de ce nu va face acest lucru. La baza acestei decizii au stat 2 lucruri : lipsa timpului pentru a lucra la aplicatia Proswitcher care este destul de complicata si faptul ca, din punctul sau de vedere, Apple a integrat in iOS un sistem de multitasking mult mai bun decat cel oferit de Backgrounder + Proswitcher.

Astazi Multifl0w a fost actualizata pentru a fi compatibila cu iOS 4, iar chpwn a decis sa isi actualizeze si el aplicatia pentru iOS 4, asa ca saptamana aceasta va fi lansata noua versiune a ProSwitcher. Proswitcher, la fel ca si Multifl0w, va permite sa administrati aplicatiile deschise in background prin intermediul unui task manager dinamic, identic cu cel prezentat in poza de mai sus. Nu sunt perfecte cele 2 aplicatii insa sunt o alternativa de luat in seama daca nu va place multitasking-ul din iOS.

 • Dorin

  zaone, stii de ceva aplicatie care sa aiba icoana pe springboard si care sa deschida multitasking-ul nativ de pe iOS 4.x? adica sa nu apesi de doua ori pe Home ci sa faci tap pe o icoana de pe SB

 • Nu.

 • Tavy

  off:am auzit ca ar incepe orange ceva precomenzi pentru iphone 4.eu unul nu cred asta ca nici nu au anuntat ceva.tu ce zici?

 • Unde ai auzit asta?

 • Tavy

  mi-a spus cineva ca taicaso i-a facut precomanda.dar nu prea cred

 • andrei

  precomanda in sensul ca ia promis copchilului ca ii va cumpara….astia de la orange habar n`au cand o sa apara….pana acum ziceau ca intr-o saptamna acuma nu mai zic nimic…is niste nesimtit ordinari…uite ce scrie pe siteul lor: "Eşti nerăbdător să îl ai? Nu mai ai mult de aşteptat"

  astia is cu capu…indata is 2 luni de cand se lauda ca apare si ei zic ca nu mai ai mult de asteptat….si inca nici o veste de la ei…dai la padure ca imi fac nervi cu astia de la orange

 • Nu stiu nimic de pre-comenzi dar daca aflu ceva sigur fiti siguri ca voi anunta.

  @andrei: Nu e vina lor, Apple are cheia lansarii, totul depinde de Apple.

 • Florin

  si o intrebare scurta? intre aplicatia asta si multiflow, care e mai buna? nu de alta dar cand am luat iphone-ul am cumparat (5$) multiflow-ul si pana acum imi place. O fi mai bun ProSwitcher ?