Proswitcher va fi pana la urma compatibil cu iOS 4.0

Saptamana trecuta chpwn a scris un articol pe blogul personal in care explica tuturor celor care i-au cerut sa actualizeze aplicatia ProSwitcher pentru a fi compatibila cu iOS 4 de ce nu va face acest lucru. La baza acestei decizii au stat 2 lucruri : lipsa timpului pentru a lucra la aplicatia Proswitcher care este destul de complicata si faptul ca, din punctul sau de vedere, Apple a integrat in iOS un sistem de multitasking mult mai bun decat cel oferit de Backgrounder + Proswitcher.

Astazi Multifl0w a fost actualizata pentru a fi compatibila cu iOS 4, iar chpwn a decis sa isi actualizeze si el aplicatia pentru iOS 4, asa ca saptamana aceasta va fi lansata noua versiune a ProSwitcher. Proswitcher, la fel ca si Multifl0w, va permite sa administrati aplicatiile deschise in background prin intermediul unui task manager dinamic, identic cu cel prezentat in poza de mai sus. Nu sunt perfecte cele 2 aplicatii insa sunt o alternativa de luat in seama daca nu va place multitasking-ul din iOS.

Articolul precedentiMovicha – apeluri video prin 3G intre diferite smartphones
Articolul următorGuvernul SUA iubeste Mac-urile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.